Muratpaşa Belediyesi'nde, İzmir Buyukşehir Belediyesi'ne geciş yapan Sosyal Yardım İşleri Muduru Emin Sozen icin veda etkinliği duzenlendi.
Muratpaşa Belediyesi'nde 2014 yılında goreve başlayan ve son olarak Sosyal Yardım İşleri Mudurluğu gorevinde bulunan Emin Sozen, İzmir Buyukşehir Belediyesi'ne geciş yaptı. Sozen icin duzenlenen veda etkinliğine Muratpaşa Belediye Başkanı Umit Uysal, CHP Muratpaşa İlce Başkanı Hasan Şahin, meclis uyeleri, belediye başkan yardımcıları, birim mudurleri ve mudurluğunu yaptığı Sosyal Yardım İşleri Mudurluğu'nun personeli katıldı.
Başkan Uysal, burada yaptığı konuşmada, sosyal hizmetler alanında Turkiye'ye ornek, surdurulebilir projeler hayata gecirdiklerini soyledi. Bunu gercekleştirmede Sozen'in buyuk emekleri bulunduğunu kaydeden Başkan Uysal, "Cok buyuk hizmetleri birlikte yaptığımız Sayın Emin Sozen, artık belediyemizin fahri, onursal sosyal hizmetler muduru. Burada, birlikte yaptığımız işleri daha iyiye doğru taşıyarak daha gelişmişini, daha niteliklisini yapacağına inanıyorum. Kendisine once mutluluklar, sonra başarılar diliyorum" diye konuştu.
Başkan Uysal'la birlikte veda pastası kesen Emin Sozen ise konuşma yapmanın cok zor olduğunu belirterek "Başkanımız Umit Uysal'la birlikte Turkiye'ye ornek olacak ve her belediyenin takip edeceği cok onemli projeleri hayata gecirdik. Artık ulusal ve uluslararası projeler konusunda akla ilk gelen belediyelerden biri, hatta en onemlisi olduk" şeklinde konuştu. Sozen, Muratpaşa Belediyesi'nde gorev yaptığı sure boyunca kendisine her anlamda destek olan başta Belediye Başkanı Umit Uysal olmak uzere belediye meclis uyeleri ve Sosyal Yardım İşleri Mudurluğu personeline teşekkur etti. - ANTALYA