BURSA'da sokağa cıkma kısıtlaması kapsamında denetim yapan polis ekipleri tarafından durdurulan otomobilin surucusu Fuat Suvari (52), taşkınlık yaptı. Polisin alkol testini reddeden, aracının otoparka cekilmesine direnip, polise hakaret ettiği one surulen Suvari gozaltına alındı. Fuat Suvari'ye sokağa cıkma kısıtlamasını ihlal, maske ve acık alanda sigara icme yasağına uymamaktan, alkolmetreyi uflememekten toplam 10 bin TL ceza kesildi.
Bursa İl Emniyet Mudurluğu ekipleri, sokağa cıkma kısıtlaması kapsamında Osmangazi ilcesi Acemler Kavşağı'nda yaptığı denetimler sırasında saat 03.30 sıralarında 06 BIN 196 plakalı otomobili durdurdu. Polis ekipleri surucu Fuat Suvari'ye izin belgesi sordu. Ancak Suvari izin belgesi olmadığını ve hastaneye gittiğini sordu. Bunun uzerine polis, alkol testi yapmak istedi. Alkolmetreye uflemeyi reddeden Suvari, "Alkollu olarak trafiğe cıkmanın suc olduğunu biliyorum, alkolmetreye de 1 saattir ufluyorum" dedi.
POLİSLE HUSUMETLİ OLDUĞUNU SOYLEDİKendisine alkol testi yapmak isteyen polis memuruyla aynı sokakta oturduğunu ve husumetli olduğunu iddia eden Suvari, aracının cekiciyle otoparka cekilmesini de engellemeye calıştı. Suvari, olay yerine eşi F.S.'yi cağırdı. Otomobilin ciftin kızının ustune olduğu, sahibine teslim edilebileceği soylenmesi uzerine cift bir sure polis ekipleriyle tartıştı. Otomobili cekiciye yuklemeye calışan polis ekiplerine direnip, hakaret ettiği one surulen Fuat Suvari, gozaltına alındı.Fuat Suvari'ye sokağa cıkma kısıtlamasını ihlal, maske ve acık alanda sigara icme yasağına uymamaktan, alkolmetreyi uflememekten toplam 10 bin TL ceza kesildi. Otomobil cekiciyle otoparka cekilirken, Fuat Suvari ise Cekirge Polis Merkezi Amirliği'ne goturuldu.