Uzun yıllar aradan sonra yeniden cekimlerine başlanan İbo Show bu haftada gundemdeydi. İbrahim Tatlıses'in Ayşegul Yıldız ile evliliğinden kızı Ada Tatlı İbo Show'a konuk oldu.
[h=3]İBO'NUN KIZI ELİF ADA'DA PROGRAMA RENK KATTI[/h]Tatlıses'in bu haftaki konukları arasında Serdar Ortac, Gulben Ergen, Nilgun Belgun ve Mustafa Ustundağ vardı. Keyifli gecen programda surpriz bir konuk da yer aldı. İbrahim Tatlıses'in Ayşegul Yıldız ile evliliğinden olan kızı Ada Tatlı da programa renk kattı.
[h=3]UTANGAC HALLERİ GULDURDU[/h]İbrahim Tatlıses ile kızı Ada arasındaki maske diyaloğu ise izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Tatlıses, kızına koronavirus tedbirleri ile ilgili soru sorarken, minik Ada da 'Herkes maske taksın' cevabını verdi. Ancak Ada'nın utangac halleri izleyenlerin yuzunu guldurdu.
[h=3]HEM AĞLADI HEM AĞLATTI[/h]Ancak İbrahim Tatlıses'in kızına soylediği bazı sozler ise duygusal anlar yaşattı. Tatlıses, "Yıllardır hic şarkı soylemedim. Yalnız başımayken bile soylemedim. Eski nağmeleri yapamam diye utandım hep. Elif Ada bana 'baba neden şarkı soylemiyorsun, ben seni hep internetten dinliyorum' dedi. Şimdi şarkı soylersem diyecek ki 'bu babamın sesi değil' ben de utandım soyleyemedim" dedi.
[h=3]"BENİ AFFET KIZIM"[/h]Tatlıses, "Kotu zamanda doğdun. Ben şakır şakır oynadığım zamanları gorsun isterdim. Beni affet kızım" diyerek herkesi ağlattı. Gulben Ergen ise o anlarda ne yapacağını bilemedi.