Boluspor deplasmanında 1-0 kazanan Bandırmaspor'da Teknik Direktor Erkan Sozeri karşılaşmanın ardından yaptığı acıklamada her puanın onemli olduğunu soyleyerek "Onumuzdeki maca odaklanacağız" dedi.
TFF 1. Lig'in 14. haftasında Boluspor'u deplasmanda 1-0 yenen Bandırmaspor'da Teknik Direktoru Erkan Sozeri macın ardından konuştu. Sozeri kıymetli bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Alınan her 3 puan cok kıymetli. Bursa macında talihsiz bir mağlubiyet almıştık iyi oynamamıza rağmen. Son haftalarda oyun olarak, gelişim olarak guzel bir cıkışımız var. Ama Bursa macında bireysel hatalarla beraber macı kaybetmiştik. Uzulmuştuk ama burada telafi etmesini bildik. Cok kıymetli. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bugun iki takım da cok iyi futbol oynamasa da benim oyuncularımın cok daha iyi mucadele ettiğini duşunuyorum. O yuzden guzel bir galibiyet oldu. Camiaya armağan olsun. Onumuzdeki maca odaklanacağız. Bir galibiyetin devamı getirmek lazım. Son haftalarda hem gelişen bir oyunumuz var hem de fiziksel olarak gelişen bir durumumuz var. Bunu sahada net olarak gorebiliyoruz. Sadece basit hatalar yapmamamız gerektiğini oyuncularıma soyledim. Bugun de cok basit hatalar yapmadık. Cok dikkatliydik. Dolayısıyla da 3 puan aldık. Yolumuza devam ediyoruz" şeklinde konuştu. - BOLU