Fenerbahce'yi deplasmanda 3-0 mağlup eden Yeni Malatyaspor'da Başkan Adil Gevrek, karşılaşmanın ardından yaptığı acıklamada "Cok onemli bir galibiyet aldık. Fenerbahce'yi deplasmanda 3 farklı yenmek kolay değil" ifadelerini kullandı.
Super Lig'in 12. haftasında Fenerbahce'yi deplasmanda 3-0 mağlup eden Yeni Malatyaspor'da Başkan Adil Gevrek karşılaşmanın ardından konuştu. Futbolcuları tebrik ederek sozlerine başlayan Gevrek, "Cok guzel bir oyunla, 3 golle 3 puan aldık, cok mutluyuz. Gecen hafta Başakşehir'le berabere kalmıştık ama takımımız her gecen gun uzerine ekleyerek gidiyor. İnanıyoruz ki daha da iyi olacağız. Fenerbahce gibi bir takımla deplasmanda oynadık. Kolay değil. Cok onemli bir galibiyet aldığımızı duşunuyorum. Futbolcu kardeşlerimi, teknik ekibi ve herkesi tebrik ediyorum. Onumuzdeki maca bakacağız artık. Bu mac geride kaldı ama cok onemli bir galibiyet aldığımızı soylemek istiyorum" acıklamasını yaptı.

"DAHA DA İYİ OLACAĞIZ"
Yeni Malatyaspor'un ikinci golunu atan Umut Bulut hakkındaki soruyu yanıtlayarak sozlerini surduren Adil Gevrek, "Umut Bulut bugun muthiş mucadele etti. Butun takımın mucadelesi cok iyiydi. Her oyuncumuz cok iyiydi. Umut Bulut, Super Lig'de en cok sahaya cıkan oyunculardan birisi, cok iyi bir performans sergiledi. Dediğim gibi butun takımın performansı bizi mutlu etti. Hem burada aldığımız 3 puan hem de farklı galibiyet cok onemliydi. Takımımızın da birbiriyle uyum sağlayarak oynadığını gorduk. İlerisi icin de umut verdi. Buradaki 3 puan cok onemli ama gelecek adına cok daha onemli bir galibiyet oldu. İnşallah daha da iyi olacağız" diyerek sozlerini tamamladı.
(İHA)
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / BOZHAN MEMİŞ