–Super Lig'in 12'inci haftasında Caykur Rizespor sahasında Goztepe'yi 3-2'lik skorla mağlup etti. Karşılaşmanın ardından duzenlenen basın toplantısında iki teknik direktor acıklamalarda bulundu.
TOMAS: COK ONEMLİ UC PUAN ALDIKKarşılaşmanın ardından duzenlenen basın toplantısında acıklamalarda bulunan Caykur Rizespor Teknik Direktoru Stjepan Tomas, uc puanı aldıkları icin mutlu olduğunu soyleyerek, "Oyuncularımı tebrik ediyorum. İnşallah bu şekilde devam ederiz. Cok onemli uc puan aldık. Zor bir mac oldu. İlk yarıda top bizde kaldı. İkinci devre 2-0'ı da bulduk. Ardından basit iki gol yedik. Gecen haftalarda da boyle goller yedik. Bunu duzeltmemiz gerekiyor. Oyuncularımı tekrar kutluyorum" dedi.ERSAN PARLATAN: BASİT PENALTI KARARLARIYLA KAYBETTİĞİMİZ İCİN UZUNTULUYUZGoztepe Teknik Sorumlusu Ersan Parlatan oyuncularını mucadelelerinden dolayı kutlayarak, "Bugun 2-0 geri duşmemize rağmen macı inanarak mucadele ederek beraberliğe taşıdık. Ardından one gecebileceğimiz pozisyonlar yakaladık. Sahada iyi bir Goztepe vardı. Buradan puansız ayrıldığımız icin uzuluyoruz. Penaltıları icerde izledik, haksız yere basit penaltı kararları ile macı kaybetmek kotu oldu. Buradan puansız ayrıldığımız takım olarak uzuntuluyuz. Her takım icin soyluyorum hakemler biraz daha dikkat etsinler. İyi oynadığımız ve geri donduğumuz macta emeklerimiz heba oldu. İnşallah hakemler daha dikkatli olurlar" diye konuştu.
- RizeKaynak: Demiroren Haber Ajansı