CarrefourSA, 11 bin calışanı ile Mağazacılar Gunu'nu kutladı
İSTANBUL - 11 bin kişilik CarreforSA ailesi, 12 Aralık Mağazacılar Gunu'nu kutladı. Koronavirus surecinde gerekli tedbirleri alarak muşterilerine hizmet vermeye devam ettiklerini belirten CarrefourSA Genel Muduru Kutay Kartallıoğlu, "Gorevlerini başarıyla devam ettiren, kamu bilinciyle calışan butun arkadaşlarımızın Mağazacılar Gunu'nu kutluyorum" dedi.
Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, 12 Aralık Mağazacılar Gunu'nu Turkiye'nin 52 ilde faaliyet gosteren 683 marketinde, 12 deposunda ve online marketi carrefoursa.com'da gorev alan 11 bin calışanı ile kutladı. Koronavirus pandemisi surecinde gerekli tedbir ve onlemlerin alınarak muşterilerin ağırlandığı CarrefourSA marketleri, 12 Aralık Mağazacılar Gunu'nde muşterilerini ağırlamaya devam etti.
12 Aralık Mağazacılar Gunu'nu kutlayan CarrefourSA Genel Muduru Kutay Kartallıoğlu, "Gorevlerini başarıyla devam ettiren, kamu bilinciyle calışan butun arkadaşlarımızın Mağazacılar Gunu'nu kutluyorum. Aynı şekilde diğer sektorlerde, yani gıda perakende sektorunde olmayan fakat yine mağazacılık yapan meslektaşlarımızı da kutluyorum. Biz mağazacılar icin bugunun anlamı buyuk. Biz 11 bin kişilik dev bir aileyiz. Dolayısıyla calışanlarımızın, doğru şekilde muşterilerine hizmet vermesi, bu pandemi koşullarında ozellikle cok onemli. Butun hijyen koşullarımız, pandemiye karşı bilinclendirme politikalarımız ve sureclerimiz burada mağazalarımızda işliyor. Arkadaşlarıma, sağlıklı bir şekilde muşterilerine hizmet verdikleri icin teşekkur ediyorum. 12 Aralık Mağazacılar Gunu'nu kutluyorum" dedi.
"Mağazacılar Gunumuz kutlu olsun" diyerek sozlerine başlayan balık reyonu şefi Haluk Miyak, "Bu pandemi dolayısıyla zor şartlardan geciyoruz. Ama yine de biz gorevimizin başındayız. Her zamanki gibi, gunluk urunlerimizle her zamanki tezgahlarımızı acıyoruz. Sevgili, değerli muşterilerimizi her zamanki gibi bekliyoruz mağazamıza. Genel olarak hijyen kurallarımıza uyuyoruz. Sosyal mesafelerimize dikkat ediyoruz, muşterilerimizi de uyarıyoruz bazen, dalgınlık anımıza gelebiliyor, onların da gelebiliyor. Maskemizi burnumuzun ustunde olacak şekilde takıyoruz. ve ona cok dikkat ediyoruz. Her zamanki gibi gunluk rutin işlerimize devam ediyoruz" diye konuştu.