İZMİT'te, ismi oğrenilemeyen kişi, aynı aracta seyahat ettiği arkadaşı Seymen Duman'ı maske takmadığı icin kontrol noktasındaki bekcilere şikayet ederek, ceza yazılmasını istedi. Duman'a 900 TL idari ceza kesilirken, arkadaşı, "50 kere uyardım ben bu kardeşimi dinlemiyor. Ben de, 'Polis cevirmesi gorursem şikayet edeceğim' dedim, şikayet ettim" dedi.
İzmit'te bir kişi, aynı aracta seyahat ettiği arkadaşı Seymen Duman'ı, kontrol noktasına geldikleri sırada uygulama yapan bekcilere şikayet etti. Arkadaşını surekli uyardığını ancak Duman'ın surekli maske takmayı ihmal ettiğini soyleyen kişi, bekcilerden ceza yazmasını istedi. Seymen Duman bekcilere, "Maskem kirlendiği icin atmak zorunda kaldım. Yenisi olsaydı takacaktım" dedi.

Bekciler maske takmadığı gerekcesiyle Seymen Duman'a 900 TL idari para cezası kesti.'BEN DE BU CEZAYI SANA ODETMEZSEM' DİYE İSYAN ETTİYaşadığı olayın şaşkınlığıyla bir sure kendine gelemeyen Duman, ceza yemesine neden olan arkadaşına gulerek, "Ben de bu cezayı sana odetmezsem" diye isyan etti.'50 KERE UYARDIM DİNLEMEDİ'Arkadaşını şikayet ettiği icin pişman olmadığını soyleyen ismi oğrenilemeyen kişi, "50 kere uyardım ben bu kardeşimi dinlemiyor. Ben de, 'Polis cevirmesi gorursem şikayet edeceğim' dedim ve şikayet ettim" dedi.Seymen Duman kendisine ceza yazıldıktan sonra, kendisini şikayet eden arkadaşıyla aynı aracla yoluna devam etti.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Alişan KOYUNCU