Site için istenen fiyat: 1200 ₺
24 Saat geçerli tek fiyat 1000 tl.
Sitenin aylık getirisi:Adsense 3 gün önce eklendi ve gelir durumu aşağıdadır. İlk gün akşam 10 sıralarında eklenmiştir. Adsense UK Sterlindir geliri.

Sitenin açılış tarihi: Nisan 2019
Kategori, sitenin içeriği nedir: Eğitim
Günlük hit sayısı: 300-350

Ziyaretçi kaynağı: Google
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: .com 11 yıllık-.net 1 ay olmadı henüz.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahil midir: Değildir
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress ve Doruk tema vardır
Yazılım lisans sonlanma zamanı: -
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:
*Siteyi 30 ekimde bir arkadaşımdan takas yoluyla aldım ihtiyacım olan bir site değildir o nedenle satmaktayım aldıktan sonra sitede bir çok yeri düzenledim ve hitte düzelmeler sağlandı içerik ekleyerek daha da düzelmeler olacaktır.
*.Com domaini 11 yıllıktır ve domain guzel.net.tr de kayıtlı olup 500 günü vardır.
*.Net ise Lws.fr sitesinde olup 15 gün civarı oldu alınalı. Site şuanda .net üzerine 301 ile taşındı nedeni ise .com domainde adsense hesabı yeni açılıp banlanmasından dolayıdır.
* .Net domaine taşıma 301 işlemi bugün itibari ile sona ermiş olup bugün UK İngiltere adsense hesabı onaylandı ve siteye reklam yerleşimini tamamladım. Bugün reklam yerleşimi yapıldığı için gelirle ilgili ne yazık ki bilgi söz konusu değildir. İlerleyen süreçte tekrar .com domaine istenirse geçiş yapılabileceğini düşünüyorum sonuçta .com domain 11 yıllıktır ve otoriterdir.
*Mevcutta sahifa teması kullanıyorum ancak doruk teması da satın alınmış olup alan kişi o temayı da kullanabilir.
* Sitede 900 küsür yazı ders notu vardır.
Komik tekliflerle gelmeyin lütfen sadece boş uk adsense 500 tl forumda. Doruk tema 200 tl. Domainlerin süreleri en az 1 yıl var. Site içeriği ve hiti ortadadır.
İletişim:
https://api.whatsapp.com/send?phone=...&source=&data=
https://join.skype.com/invite/elVPxq1v1f6q