Elazığ Belediyesi, ihtiyac sahibi 63 oğrenciye tablet bilgisayar yardımında bulundu.
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın eğitime destek olmak amacıyla başlattığı "Gonulden eğitime değer verin, bir gonule de siz girin" isimli tablet kampanyasına destek vermek amacıyla Birevim ile Beşeri ve İktisadi Kalkınma Derneği (BEKA) işbirliğiyle 63 tablet bağışlandı.

Birevim Yonetim Kurulu Başkan Danışmanı ve Bir Gelecek Genel Koordinatoru Mustafa Alpay, BEKA Derneği Elazığ İl Başkanı Emrah Ciftci, Şerifoğulları'nı makamında ziyaret ederek, tabletleri teslim etti.
Şerifoğulları, başlattıkları kampanyanın ihtiyac sahibi oğrenciler icin onemli olduğunu soyledi.
Kampanya ile oğrencilere desteği daha da buyutmeyi hedeflediklerini kaydeden Şerifoğulları, "İnanıyorum ki hemşerilerimiz bu kampanyaya gereken desteği sağlayacak. Bu gun her zamankinden daha cok birlik olma zamanıdır. Cocuklarımızın eğitim surecine sağlayacağımız destek yarınlarımıza yapacağımız en guclu yatırım olacaktır." dedi.
Alpay da oğrencilere destek olmaktan oturu yaşadığı mutluluğu dile getirdi.
Dunyada yaşanan salgın dolayısıyla oğrencilere destek olmak icin tablet bağışında bulunduklarını kaydeden Alpay, "Pandemi nedeniyle oğrencilerimiz okula gidemiyor ve uzaktan eğitim alıyor. Evinde tablet ve akıllı telefonu olmayan oğrencilerimiz ise bu imkandan faydalanamıyor. Belediyenin başlattığı kampanya ile ihtiyac sahibi oğrencilerimize tablet hediye ettik." ifadelerini kullandı.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Suat Ozturk