Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, depremde hayatını kaybedenler icin 10 farklı noktada lokma dokturdu, Rıza Bey Apartmanı enkazı onune karanfil bıraktı. Deprem gerceğini unutmadan ilk gunden itibaren yoğun calışma icinde olduklarını belirten Başkan Sandal, depremde olenlere rahmet, yakınlarına sabır ve yaralılara şifa diledi.
İzmir depreminde yaşamını yitirenler anısına lokma dokturen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Sevgi Yolu'ndaki etkinlikte sıraya girerek lokma alıp, vatandaşlara ikram etti. Başkan Sandal, daha sonra depremde buyuk can kayıplarının yaşandığı ve derin uzuntuye sebep olan Mansuroğlu Mahallesi'ndeki Rıza Bey Apartmanı'nın enkaz alanına gecerek, depremde yaşamını yitirenler anısına karanfil bıraktı. Calışanlarla sohbet edip, işlerinde kolaylıklar dileyen Sandal, "Depremde hayatını kaybeden tum yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.
Başkan Sandal, "Depremde kaybettiğimiz tum yurttaşlarımızı rahmetle anıyorum. Yaralılarımıza acil şifalar, yakınlarına sabır diliyorum. Vatandaşlarımızın sağlıklı konutlara kavuşmasıyla ilgili elimizden ne geliyorsa yapacağız. Deprem gerceğini aklımızdan cıkarmadan her gun aynı hassasiyetle calışmalarımızı surdureceğiz. Meclisimizde aldığımız tarihi kentsel donuşum kararı sonrası hazırlanan plan notları buyukşehirimizde de onaylandıktan ve uygun kredi koşulları bulunduktan sonra vatandaşlarımıza mujdeli haberi vermek istiyoruz" dedi.
Ote yandan, Bayraklı Belediyesi ekipleri tarafından vatandaşlara ikram edilen lokma etkinliği 10 farklı noktada gercekleşti. Mansuroğlu Mahallesi'ndeki Doğanlar, Emrah Apartmanları, Yağcıoğlu Sitesi, Sakarya Caddesi uzerindeki Rıza Bey Apartmanı yakını ve yol uzerinde, Yamanlar Mahallesi Uc Fidan Heykeli, Cay Mahallesi Sancak Camisi, Manavkuyu Mahallesi Mustafa Kemal Caddesi Migros onu, Gumuşpala Meydanı heykel onu ve Bayraklı Sevgi Yolu'nda lokma dokuldu, mevlit okundu. Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat ederek sıraya giren vatandaşlar, depremde hayatını kaybedenler icin dua etti. - İZMİR