Alternatif Bank, dijital donuşum stratejisi kapsamında tuzel muşterilerinin doviz alım satım işlemlerini hızlı, kolay ve guvenli şekilde gercekleştirebilmesi icin internet bankacılığı uzerinden AlterFX platformunu hizmete sundu.
Alternatif Bank acıklamasına gore banka, danışman bankacılık anlayışıyla muşterilerinin ihtiyaclarına yonelik urun ve hizmetler geliştirmeye devam ediyor.

Banka, tuzel muşterilerinin doviz alım satım işlemlerini hızlı ve guvenli yapabilmeleri ve piyasayı takip edebilmeleri icin AlterFX adındaki yeni platformunu hizmete sundu. Alternatif Bank muşterileri internet bankacılığı uzerinden ucretsiz aktifleştirilecek platform aracılığıyla aynı gun ve bir gun sonrası icin en cazip kur seviyelerinden faydalanabiliyor. AlterFX platformu işlem hızı, kolay kullanımı ve teknolojik altyapısıyla muşterilere doviz alım satım işlemlerinde destek oluyor.
Acıklamada goruşlerine yer verilen Alternatif Bank Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Mudur Yardımcısı Yeşim Şimşek, şunları kaydetti:
"Pandemiyle birlikte dijital kanallar uzerinden yapılan işlemler her gecen gun artıyor. Biz de bu doğrultuda dijital kanallarımızdan sunduğumuz hizmetlere surekli yenilerini ekliyoruz. Gunumuz koşullarında, tuzel muşterilerimizin Bankamızın internet bankacılığı uzerinden doviz alım satım işlemlerini ve piyasa takibini hızlı ve guvenli şekilde gercekleştirmesi buyuk onem taşıyor. Yeni platformumuz AlterFX sayesinde muşterilerimizin değişen piyasalarda hızlı aksiyon almalarını sağlarken operasyonel risk ve yuklerini azaltarak karlılıklarına katkı sağlıyoruz. Muşterimizin hesaplarıyla entegre olan AlterFX ile cari hesaplardaki bakiye uzerinden yaptıkları doviz alım satım işlemleri anında muşteri hesaplarına yansıtılıyor. Tuzel muşterilerimiz teknoloji, hız ve kolaylığı bir arada sunduğumuz yeni platformumuzu guvenle kullanabilir."
Kaynak: Anadolu Ajansı / Mehmet Fatih Erdoğdu