Merhabalar sistem kodlamasý bana aittir geliþtirme ve açýklarda kapatmaya bugune kadar destek çýkan arkadaþlar var ise teþþekürlerimi sunuyorum kullanýcak arkadaþlar sadece teþekkür býrakýrsa çok sevinirim sistemi satmak kesinlikle yasaktýr.

Özellikler:
Geliþmiþ Login & Register
TeamSpeak 3 Yönetim
TeamSpeak 3 Sunucu Düzenleme
Kullanýcý Ýþlemleri (banlama, poke atma, sunucudan atma)
Kullanýcý Yetkileri (imbot yetki, normal yetki, yetki kodu oluþturma)
1 den fazla ts3 ekleme
TSDNS Sistemi
Ban Listesi
Kanal oluþturma
Kanal iþlemleri
Hazýr oda sistemi
Yedek alma sistemi
Rank sistemi (üye, müþteri)
Satýn Alma Sistemi
Kurulum;
dosylalarý public_html içine atýn daha sonra veri tabaný oluþturun bunlarý config.php içiresine girin veritabanýný aktarýn ve veri tabanýný içinde bulunan ( bayi ) kýsmýna sunucu bilgilerini girin eðer ücretsiz hizmet vericekseniz register.php dosyasýnýn içinde bakiye= yazar oraya istediðiniz bakiyeyi girebilirsiniz !

eðer satin almada düzenleme yapýlýcaksa satinal.php ile eror.php ayný anda çalýþýyor yani bir müþteri kayýtlýyken ts3 iport yok ise eror.php gösterir slotlar fiyatlarý belirler mesela bir müþteri 128 kiþilik aldýysa fiyatý ona göre yazmalýdýr satinal.php içerisinde zaten en üste slot kýsýmlarý mevcut ts3 kurarkende isimleri vs deðiþtiriceksiniz satinal.php günceleldiðiniz zaman eror.php dosyasýnýda güncelleyin !!

Not:
sistemde ekstra PayTR ve Fatura sistemi isteðen arkadaþlar olursa özelden ulaþsýn fiyat ile ilgili konuþabiliriz.

Ýndirme Linki: TIKLA
SQL Dosyasý : TIKLA
Viüs Total : TIKLA
Zip Þifre : www.r10.net

Ýletiþim;
whatsapp : 0850 885 1682
mail : [email protected]