Anadolu Universitesi Acık Oğretim Fakultesi (AOF) 2020-2021 yılı guz donemi eğitimleri başladı. Acık Oğretim Fakultesi'ne yeni başlayan ya da devam eden oğrenciler cevrimici olarak uzaktan derslerini aldılar. Guz doneminin ilk sınavı olan vize sınavları da geldi cattı. AOF sınav tarihleri acıklandı mı sorusu binlerce oğrencinin merak konusu. Anadolu Universitesi, Acık Oğretim Fakultesi icin Akademik Takvimi yayınladı. İşte 2020-2021 AOF guz donemi sınav tarihleri!
[h=3]AOF GUZ DONEMİ SINAV TARİHLERİ[/h]Anadolu Universitesi Acık Oğretim Fakultesi'nde dersler her zaman uzaktandı, fakat sınavlar direkt olarak kurumlarda yapılıyordu. Pandemiden dolayı artık AOF sınavları da cevrimici olmaya başladı. 2020-2021 Guz yarıyılında AOF oğrencileri sınavlarını AOF sistemi uzerinden internette yapacaklar. Anadolu Universitesi Acık Oğretim Fakultesi'nin yaptığı acıklamaya gore AOF guz donemi sınavları 12, 13, 14 Aralık ve 19,20,21 Aralık tarihlerinde gercekleşecek. Sınavların tarihleri fakultelere gore belirlenecek. AOF oğrencileri sınav giriş belgelerine ve detaylarına sistemden ulaşabilir.

AOF Guz Donemi sınavlarına girecek oğrenciler sisteme oğrenci bilgileriyle giriş yapacak. TC Kimlik Numarası ve şifre ile giriş yaptıktan sonra verilen sure icerisinde test formundaki sınavları yapıp, teslim edecekler. AOF oğrencileri sınav giriş belgesi AOF internet sitesinin Sınav İşlemleri kategorisinde yer almaktadır.
[h=3]AOF SINAVLARI NASIL YAPILACAK?[/h]Anadolu Universitesi Acık Oğretim Fakultesi'nde dersler her zaman uzaktandı, fakat sınavlar direkt olarak kurumlarda yapılıyordu. Pandemiden dolayı artık AOF sınavları da cevrimici olmaya başladı.