- Bulent Albayrak: "Kazanmak zorundayız"
Sivasspor Yardımcı Antrenoru Bulent Albayrak:
"Maccabi macına 14 kişi geldik"
"Takıma yurekten inanıyorum"
SİVAS - DG Sivasspor Yardımcı Antrenoru Bulent Albayrak, Maccabi Tel Aviv macına galibiyet icin cıkacaklarını soyleyerek, "Maccabi Tel Aviv takımı bizden 2 puan onde. Bu musabakayı kazanmak zorundayız. Bunun bilincindeyiz. Bu mac bizim icin final macı" dedi.
DG Sivasspor Yardımcı Antrenoru Bulent Albayrak, yarın Maccabi Tel-Aviv ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi macı oncesinde başarılı futbolcu Max Gradel ile birlikte macın oynanacağı Bloomfield Stadyumu'nda basın toplantısı duzenledi.
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Başakşehir ile PSG arasında oynanan macta yaşanan ırkcılıkla ilgili duşuncelerini paylaşan Bulent Albayrak, "Başakşehir antrenoru Pierre Webo'nun yaşadığı ırkcı saldırıyı lanetliyorum. Kırmızı kartı cok cabuk şekilde kaldıran UEFA yetkililerini de kutluyorum. Bizler bu tip, insanlık dışı ırkcı saldırılara karşı hep birlikte ortak davranış sergilediğimiz zaman kazanan bizler olacağız" dedi.
"Kazanmak zorundayız"
Maccabi Tel Aviv macının kendileri icin son derece onemli olduğunun altını cizen Albayrak, "Maccabi Tel Aviv takımı bizden 2 puan daha onde. Bu musabakayı kazanmak zorundayız. Bunun bilincindeyiz. Bu mac bizim icin final macı. Gruptan cıktığımız taktirde bu tarihi bir başarı olacak kulubumuz adına. Biz bu başarıyı gercekleştirmek icin elimizden gelen her şeyi yapacağız. Buraya gelirken tum takım olarak gelmek isterdik ama cok eksik bir kadro ile buradayız. Dunya korona virus nedeniyle cok zor zor bir donemden geciyor. 14 kişilik kadromuzla geldik buraya. Bu takıma yurekten inanıyorum ve guveniyorum. Bu macı kazanmak icin elimizden gelen her şeyi yapacağız. Yureğimizi ortaya koyarak buradan istediğimiz skoru almak icin her turlu cabayı gostereceğiz" ifadelerini kullandı.
Max Gradel: "Elimizden geleni yapacağız"
Macın onemine vurgu yapan Max Gradel ise, "Grubun son macı. Bu macı kazanırsak, gruptan cıkacağız. Bu yuzden elimizden gelen her şeyi yapacağız. Butun mucadelemizi, her şeyimizi sahaya yansıtacağız" şeklinde konuştu.