Kanda gebelik testi icin adet gecikmesi şart mıdır ?
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Kanda gebelik testi icin adet gecikmesi şart mıdır ?
-
15-09-2019, 12:09:37Kayıtlı ÜyeMerhabalar. Lutfen yargılamayın bu konuyu sadece şupheleri tam anlamıyla gidermek istiyoruz.Adetin ilk gunu ilişki yaşadık ve ikinci gunu de oldu ikinci gunu adet azaldı ve kesildi. bugune kadar adet duzensizliği yaşayan biri değildim. 30 gunde bir adet olan ve 4-6 gun suruyordu. İlişki esnasında Boşalma olmadı. Bir ihtimal zevk suyu gitmiştir. İlişkiden 6 gun sonra ve 19-20 gun sonra idrarda test yaptık negatif cıktı. Normalde 16 Ağustos'ta adet olmam gerekiyordu ama 12 Ağustos'ta oldu ve 2 gun surdu. 25 Ağustos'ta kanda gebelik testi yaptık 1.27(negatif cıktı) ayrıca ultrason ile de baktığımızda bişey cıkmadı. Doktor net bir şekilde gebelik yok dedi. Ancak kafamıza bişey takıldı. Kanda gebelik testi icin adet gecikmesi olması gerektiğine dair konuşmalar cok okudum. Erken gelen 2 gunluk adet kanaması diye duşunduğum kanama beni yeterince tatmin etmedi ve dediğim gibi kanda gebelik testi icin adet gecikmesi olması lazım denildiği icin buraya da sormak istedim. Teşekkurler