Fenerbahce sevdası bilinen
Fazıl Say, Denizlispor - Fenerbahce macı sonrası yaşanan tartışmalara dahil oldu. Sıkı bir Fenerbahce taraftarı olan unlu piyanist ve besteci Fazıl Say, Denizlispor-Fenerbahce macının ardından attığı tweetlerle gundem oldu. Sarı-Lacivertli takımın oyununu beğenmeyen Fazıl Say, macın hakemi
Ali Palabıyık icin de ağır eleştirilerde bulundu.
Fazıl Say, Ali Palabıyık icin, "Denizlispor macını yoneten hakemin umarım bundan sonra herhangi bir "futbol sporu" musabakasında işi olmaz. Umarım..." yorumunu yaptı.

[h=3]"TURK FUTBOLUNUN EN BUYUK KAZANIMI ALTAY'DIR"[/h]Kaleci Altay'ın performansını beğenen Say, "İlk konu; ve en onemlisi; tuhaf ve uzucu 2020 yılının Turk futbolunun buyuk kazanımı, Fenerbahce'nin genc ve ustun yetenekli kalecisi Altay'dır. Uzun yıllar gururla milli takımda da izleyeceğiz başarılarını diye duşunurum derken, sarı-lacivertlilerin futbolu icin de "Fevkalade yetenekli 20-25 oyuncudan oluşan bu takımın kenardan yonetimi , teknik direktoru, sezon başından beri benim icin daha cok hayal kırıklığıdır. Bilmiyorum? Bana katılmayanlar olabilir. Ben; kenar yonetiminin gucunun daha farklı olabileceğini..." yorumunda bulundu.