Merhaba kızlar .Bu sabah karnımda kelebek cırpınışlarıyla uyandım . Oyle heyecanlandım ki. Sanki daha once bu duyguyu yaşamamış gibiyim. Bebeğim yaşam belirtisi veriyor. Haydi anne ben artık acıktım.Mukellef bir kahvaltı hazırla da yiyelim der gibi.

Malum gebelikte biliyorsunuz iştahsızlık , yorgunluk,yemek kokularına karşı duyarlılık oluyor. Hem yemek yapmaya, hem yemek kokusu duymaya tahammulum yok. Sağolsun anneceğim bana yemekler getiriyor. İlk gebeliğim de gerci boyle olmamıştı. Sanırım bebeğimin cinsiyeti farklı . Hani diyorlar ya her gebelik aynı değil diye. Bebeğin cinsiyeti farklı olunca hassasiyet ve alışkanlıklar da değişiklik gosteriyor.

Mesela oğlum da surekli tatlı yerdim .Kahvaltıda tabak tabak receller ler yerdim. Peynirden tiksinmiştim. Bu hamileliğimde de peynir ve zeytini cok yiyorum. Recelden tiksiniyorum. Ekşi lezzetlere de daha meyilliyim. Bir tabak salataya 2 limon sıkıyorum. Corbayı limonsuz icmiyorum. Bakalım artık .Gercekten acaba yediklerimiz aşerdiklerimiz bebeğin cinsiyeti ile alakalımıymış gorucez. Gebelik sureci boyunca hergun boyle gunluk tutar gibi yazıcam Sizlerde hamilelik surecinde yaşadıklarınızı benimle paylaşabilirsiniz