Buyukcekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgun, sosyal medya hesabı uzerinden yaptığı acıklamada, "Son yaptırdığım Covid-19 testim pozitif cıktı. Genel sağlık durumum iyi, kontrol amaclı hastanedeyim" ifadelerini kullandı .
Buyukcekmece Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Mudurluğu Basın Burosu tarafından yapılan acıklamada, Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgun'un son yaptırdığı Covid-19 testinin pozitif cıktığı belirtildi.
Acıklamanın devamında, "Buyukcekmece Belediye Başkanımız sayın Dr. Hasan Akgun'un hastanede tedavi surecine başlanmıştır. Başkanımızın genel sağlık durumu iyidir" ifadeleri kullanıldı. Buyukcekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgun'de sosyal medya hesapları uzerinden yaptığı acıklamada ise şu ifadelere yer verdi: "Son yaptırdığım Covid-19 testim pozitif cıktı. Genel sağlık durumum iyi, kontrol amaclı hastanedeyim. Gecmiş olsun dilekleriniz icin minnettarım. Tum vatandaşlarımızın tedbirlere sıkı sıkıya uymalarını tavsiye ediyor, sağlıklı gunler diliyorum. Sevgi ve saygılarımla" ifadelerine yer verildi. - İSTANBUL
Kaynak: İhlas Haber Ajansı