Tum Yerel-Sen ile Kumluca Belediyesi arasında imzalanan toplu sozleşme, yaklaşan yılbaşı oncesi memurlara moral oldu. Pandemi sebebyle, sozleşme halayı Yoruk gocune bırakılırken, imza toreninde Başkan Bocek'e olan destek dikkat cekti.
Birleşik Kamu İş'e bağlı Tum Yerel Yonetim Calışanları Sendikası (Tum Yerel-Sen) ile Kumluca Belediyesi arasında yapılan Toplu İş Sozleşme goruşmeleri anlaşmayla sonlandı. Sozleşme kapsamında, memurların sosyal haklarıyla alakalı bircok iyileştirme yer alıyor.
Sozumuzu Tuttuk
Torenin acılış konuşmasını yapan Başkan Koleoğlu, " Kumluca'da buyuk bir aileyiz. Batı Antalya'nın en buyuk Toplu İş Sozleşmesiyle memurlarımıza katkı sağlayacak bu guzel calışmada emeği gecen herkese teşekkur ederim" dedi. Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Başkanı Mehmet balık ise yaptığı konuşmada memurlara verilen sozun yerine getirilmesinin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
Başkan Bocek'e alkış tufanı
Buyukşehir Belediye Başkanı Muhittin Bocek'in son gunlerde kamuoyuna yansıyan ve buyuk sevince sebep olan sağlık durumu hakkında salondakilere kısa bilgi aktaran Balık'ın konuşmasının ardından, salondan Başkan Bocek'e uzun alkış desteği geldi.
Tum Memurları Kapsıyor
İmzalanan sozleşmenin Kumluca Belediyesi'nde calışan tum memurları kapsadığını soyleyen Tum Yerel-Sen Antalya Şube Başkanı Demet Kurupınar, "Uyelerimiz bizlere guvendi. Sayın başkanımız bu imza ile gerekeni yaptı. Sayın Koleoğluna emeğe olan desteğinden dolayı cok teşekkur ediyorum" dedi. Kumluca'da imzalanan bu sozleşmenin halayını pandemi nedeniyle Yoruk gocune bıraktık" diye konuştu.
Tum Yerel-Sen ile Kumluca Belediyesi arasında imzalanan toplu sozleşmeyle memurlar yasal sınırlar icinde tavan uzerinden sosyal denge tazminatında iyileştirmenin yanı sıra resmi bayramlar ve eğitim yardımı olmak uzere ek ucret alacak. - ANTALYA