takvim hesabı gebelik gebe kalma takvimi hesaplama en uygun gebe kalma gunu gebelik zamanları hamile takvimi hesaplama
Etiketler: gebe kalmak, gebe kalma gunleri, gebe kalmak istiyorum, en uygun gebelik tarihi hesaplama, gebelik tarihi hesaplama, hamile kalma gunleri, hamile kalma gunleri hesaplama, hamile kalma gunu hesaplama, hamile kalma gun hesabı, gebe kalma gunleri, gebe kalma gunu, gebe kalma gunu hesaplaması, gebe kalma gunleri takvimi, gebe kalma gunu hesapla
Evet Melekler bu takvimi oluşturmakla En uygun gebe kalma
gunlerini gorup ona gore davranacaksınız..

Oncelikle siteye uye olmanız gerekiyor..
Ben siteyi turkceleştirdim. Size ingilizce acılırsa buradan bakarak gerekli verileri girin.
BURADAN Siteye Girin

1-yukardaki adrese giriş yaptığınızda aşağıdaki sayfa acılacaktır.
Uye olmayanlar Ucretsiz kayıt seceneğine basacaklar.

2- Burada kendiniz icin bir isim ve mail adresi vermelisiniz.
Mail adresiniz gercek olmalı. Buraya ilk giriş icin istenen kullanıcı adı ve şifre gonderiliyor cunki.

3- İlk iki satırı doldurduktan sonra. son yerdede gizli hatırlatma icin başka bir şey yazın.. (soyadınız , eşinizin adı vs vs olabilir)

4-İşlemler bitince bu sayfa cıkacak..

5- Şimdi siteye tekrar giriş yapalım.. Mail adresimize gelen kullanıcı adı ve şifremizi oğrendikten sonra. aşağıdaki gibi yazıyoruz..

6- Giriş yaptıktan sonra sozleşmeyi kabul ediyoruz.. (okumanız tavsiye edilir)
aşağıdaki kutucuğa celtik atıp devam ediyoruz.

7- Artık takvimimize başlayabilirz. Bugunun tarihini ve son regl olduğunuz tarihi yazıyorsunuz. Setup tıklayıp ilerliyoruz..

8- İşte takvimiz oluştu bile. Bu takvime gore son regl tarihim05/Şubat
Bugun ayın 22 si olduğu icin oda goruluyor.
Mart ayının 15-16-17-18 gunleri yumurtlama icin en uygun donemlerdir.