Ankara Buyukşehir Belediyesi, 3 Aralık Dunya Engelliler Gunu kapsamında Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ve BelPa A.Ş. iş birliğiyle 4 engelli vatandaşa akulu tekerlekli sandalye desteğinde bulundu.
Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Halit Ozdilek, BelPa A.Ş. Genel Muduru Ramazan Değerli ile Engelliler ve Rehabilitasyon Şube Muduru Mehmet Bağdat ile engelli vatandaşlar aileleriyle birlikte akulu tekerlekli sandalye dağıtım torenine katıldı. Yıl icinde engelli vatandaşların ihtiyaclarını karşılamaya calıştıklarını belirten Engelliler ve Rehabilitasyon Şube Muduru Bağdat, "Pandemi nedeniyle sosyal mesafeyi koruyarak yardımlarımıza devam ediyoruz. Buyukşehir Belediyesi olarak sadece bir gun değil her gun engelli vatandaşlarımıza hizmet vermeye calışıyoruz. Engelli vatandaşlarımızı cok yormamak adına evlerine de giderek taleplerini yerine getiriyoruz" dedi.
Tekerlekli sandalye yardımı yapılan Hatice Coşar, "3 Aralık Dunya Engelliler Gunu'nde bizi mutlu eden surpriz bir organizasyon oldu. Cok teşekkur ediyorum, cok mutlu oldum" ifadelerini kullandı. - ANKARA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı