BARTIN'da, 10 gun icerisinde Alim Yucetaş (76) ile oğulları Mustafa Yucetaş (56) ve Muhammet Yucetaş (50) koronavirus nedeniyle yaşamlarını yitirdi. Muhammet Yucetaş'ın oğlu maden işcisi Emre Yucetaş (20), "Bu virus herkese bulaşabilir. Bugun bize yarın size olabiliyor. Herkesin dikkatli olmasını istiyorum" dedi.
Bartın'ın Yanaz koyunde yaşayan Alim Yucetaş 11 Kasım tarihinde rahatsızlanarak, Bartın Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Alim Yucetaş, 23 Kasım gunu yaşamını yitirerek koydeki mezarlıkta toprağa verildi. Almanya'da yaşayan oğlu Mustafa Yucetaş da Almanya'da koronavirus nedeniyle tedavi gorduğu hastanede yaşamını yitirdi. Mustafa Yucetaş, onceki gun babasının yanında toprağa verildi. Babası Ali Yucetaş ile birlikte yaşayan Muhammet Yucetaş ise koronavirus nedeniyle 12 Kasım gunu hastanede tedaviye alındı. Muhammet Yucetaş da bugun sabah saatlerinde yaşam savaşını kaybetti. Muhammet Yucetaş, ağabeyi ve babasının yanına defnedildi.
EMRE YUCETAŞ: DİKKATLİ OLUNMuhammet Yucetaş'ın oğlu maden işcisi Emre Yucetaş (20), "Once dedemi sonra amcamı şimdi de babamı kaybettim. Herkes dikkatli olsun. Tabi biz bu pandemi başından beri cok dikkatli davranıyorduk. Ama şimdi anladık ki daha dikkatli olmamız gerekiyormuş, bu virus herkese bulaşabilir. Bugun bize yarın size olabiliyor. Herkesin dikkatli olmasını istiyorum" dedi.