Kayseri Ticaret Odası(KTO) Yonetim Kurulu Başkanı Omer Gulsoy, Başkan Yardımcıları Hacı Bekir Kuzucu, Hasan Koksal, Yonetim Kurulu Uyeleri Mehmet Gulsoy, Şevket Uyar, Huseyin Mercan ve Mustafa Okutan ile birlikte Avrupa ve Turkiye'nin en buyuk karma projesi olan KumsMall Factory AVM'yi ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.
Başkan Gulsoy ve Yonetimini ziyarette KumsmalI Factory İşletmeciliği A.Ş. Yonetim Kurulu Başkanı Yunus Tarla, Yonetim Kurulu uyeleri ve Denetim Kurulu Başkanı Hacı Cevikel karşıladı. Klasik Avm'nin dışında 200'den fazla fabrika satış mağazası konseptinde mobilya mağazaları ile hizmet veren AVM'yi yerinde ziyaret eden Başkan Gulsoy ve Yonetimi, işletme yetkililerine hayırlı işler diledi. Başkan Gulsoy ve Yonetimi daha sonra KumsmalI Factory İşletmeciliği A.Ş. Yonetim Kurulu Başkanı Yunus Tarla'dan AVM maketi onunde bilgiler aldı. Tarla, Kumsmall Alışveriş Merkezinin Mobilya'da Kayseri'nin ve Turkiye'nin kaderini değiştireceğini belirterek, "1.350.000m2 acık, 900.000m2 kapalı alana kurulan 302.000m2'lik satış alanı olarak hizmet vermeye başlayan AVM'miz mağazalarıyla hem mobilya severlere hem de moda tutkunlarına hizmet veriyor" diye konuştu.

Başkan Gulsoy da mobilyanın merkezi olan Kayseri'ye KumsMall AVM'nin cok yakıştığını belirterek, "Gezdiğimiz mağazalar tasarım ve gorsel olarak iyi dizayn edilmiş. Sunum urunu on plana cıkartıyor. Sunun ve paketleme o kadar onemli ki muşteri ilk olarak urunu beğeniyor, fiyatı en son soruyor. Gelen yerli ve yabancı ziyaretciler; urun, insanlık misafirperverlik bakımında iyi ağırlanır ve guzel bir intiba bırakılır ise şehrimizdeki butun iş insanlarımızın da reklamı yapılmış olur. Ziyaretci sayısı ne kadar cok olur ise hayat standardı o kadar yuksek olur. Bu tur acılan tesisler şehrimizin cazibe merkezi olması onemli yatırımlardır. Hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın, rabbim bereketini artırsın" dedi. Mağazaları ziyaretinde yetkililere maske, mesafe ve temizliğe dikkat edilmesi uyarısında bulunan Başkan Gulsoy, "Muşterilerimize, ziyaretcilerimize tatlı ikazlarda bulunarak kurallara uyulmasını tavsiye edin. Bu hassasiyeti evimizde daha gostermekten kacınmayın. Bu pandemiden kurtulmanın tek yolu kurallara uymaktır. Pandemiden kurtulduğumuzda işlerimiz daha da iyi olacak" diye konuştu.
Kayseri'de uretilen mobilyanın on plana cıkarıldığı Kumsmall Factory Alışveriş merkezi halı, perde, aydınlatma ev tekstili gibi tamamlayıcı sektorlerle birlikte Kayseri ve bolgesindeki illerde perakendenin tek adresi olacak. Yılın 365 gunu acık fuar mantığı ile yurt ici ve yurt dışına ozellikle mobilyanın toptan satılması icin pazarlama faaliyetlerinin yapılacağı AVM'de bolgenin en buyuk kapalı eğlence alanın yanı sıra giyim ve ayakkabıdan, yeme-icme fastfood alanların da Turkiye'nin onde gelen perakendecileri yerlerini almış durumda. - KAYSERİ
Kaynak: İhlas Haber Ajansı