Karaman Polis Meslek Eğitim Merkezinde (POMEM) eğitim goren 26. donem polis adayları, 3 Aralık Dunya Engelliler Gunu kapsamında aralarında topladıkları paralarla engellilere tekerlekli sandalye aldı.
Karaman Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ercan Calışkan, Karaman POMEM'de duzenlenen torende, eğitim goren oğrencilerin duyarlı davranışının gurur verici olduğunu soyledi.

Engellilere tekerlekli sandalye hediyelerinden dolayı oğrencilere teşekkur eden Calışkan, "Bundan sonraki hayatınızda vatanımızı, bayrağımızı, milletimizi korumakla gorevli olduğunuz il, ilce ve beldelerde, sağlık ve guvenle hayırlı hizmetlerde bulunmayı Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum." diye konuştu.
Karaman POMEM Muduru Ramazan Engin Ozturk de duyarlı davranışlarından dolayı oğrencilere teşekkur etti.
Konuşmaların ardından Ozturk, oğrencilerin aldığı 13 tekerlekli sandalyeyi ihtiyac sahibi engellilere ulaştırması icin Karaman Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ercan Calışkan ile Kent Konseyi Engelli Meclis Başkanı ve Belediye Meclis Uyesi İlknur Harani'ye teslim etti.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Murat Ozunal