Cameli Belediyesi, pandeminin ilk gunlerinde sağlıkcılara ucretsiz siperlik yapan korona virusu nedeniyle vefat eden Cameli Kirazliyayla Ortaokulu Muduru Mustafa Ergenay'ın ismi okullar bolgesindeki sokakta yaşatacak.
Cameli Belediyesi Konferans Salonunda Cameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Başkanlığında gercekleşen 2020 yılının son meclis toplantısında oy birliği ile alınan karar doğrultusunda Yunuspınar Mahallesinde Okullar Bolgesi olan Cameli İmam Hatip Lisesi ile Cameli Ataturk Ortaokulu guzergahındaki 224. Sokağa Cameli Kirazliyayla Ortaokulu Muduru Mustafa Ergenay'ın ismi verildi.
Cameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, "İlcemizde eğitim alanında cağ atladı yeni acılan okullar ve Oğretmenlerimizin oğrencilerine ilgisi eğitime verdiği destekle Turkiye'deki en iyi okullarına yerleşmektedir. Başarılı oğretmenlerimizden pandeminin ilk gunlerinde ilk maske ve siperlik ureterek sağlık calışanlarına ucretsiz olarak dağıttı. Genc Oğretmenimizi Korona Hastalığına yenik duşerek vefat etti. Oğretmenimizin ismini yaşatmak icin Kilitli Parke ile Kaldırım calışmaların bittiği Okullar bolgemizdeki 224. Sokağa ismini verdik Alınan kararla Meclis Uyelerimize teşekkur ediyorum
En yakın zamanda oğretmenlerimizle birlikte Mustafa Ergenay genc oğretmenimizin adının tabelasını koyacağız merhum oğretmenimiz Mustafa Ergenay'a Allah'tan rahmet ailesine, sevdiklerine ve eğitim camiasına başsağlığı diliyoruz mekanı cennet olsun" dedi. - DENİZLİ