Eskişehir'de kısa bir sure once motosikleti calınan Murat Demiral, hırsızların sadece bir eşyayı değil, aynı zamanda ekmek teknesi ve hatıralarını da caldığını belirtti.
İşten donen Murat Demiral, motosikletini park ettiği yerde bulamayınca şok oldu. Haber verdiği polisin guvenlik kameralarını incelemesi sonucunda 3 hırsızın direksiyon kilidini kırarak, sabah saat 05.10 sıralarında motosikleti goturduklerini anlaşıldı. Polis işlemlerinin ardından talihsiz motosiklet sahibi Demiral, olayı anlatırken motorun kendi icin anlamından ve oneminden bahsetti ve "28 Kasım gunu sabah 05.10 sularında 3 genc hırsız, hic zorluk cekmeden motosikletimi bulunduğu yerden calmışlar. Daha sonrası polisin kamera kayıtlarını incelemesi sonucu şahısların Karagozler koyune kactıkları tespit edildi. Bu motosikleti emeklerimle, cabalarımla aldım. Daha oncesinde ekmek kapımdı, motosikletim sayesinde para kazanıp aile gecimimi sağlıyordum. Hırsızlar motosikletimle beraber iş imkanlarımı, ekmek kapımı, hatıralarımız ve bircok şeyimizi caldılar. Bizim icin vasıta, her işimizi motosikletle sağlıyorduk, hayatımızda onemi buyuktu. İnşallah en kısa zamanda bulunması temenni ediyorum" dedi.
"Benim canım yandı, inşallah başkalarının başına gelmez"