Samsun Buyukşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in katılımıyla bugun 153 Kent Yonetim Merkezi'nin temel atma toreni gercekleşti.
19 Mayıs 2021'de tamamlanarak hizmete girecek binanın teknolojik olarak cok nitelikli ve ozellikli olacağını belirten Başkan Demir, "Samsun, buyukşehir belediyeleri icinde bilgi ve iletişim teknolojilerini en iyi şekilde kullanan bir belediye olacak" dedi.
Vatandaş ile Buyukşehir Belediyesi arasındaki iletişimi sağlayacak, problemlerin kısa surede cozumu noktasında onemli bir misyon ustlenecek 153 Kent Yonetim Merkezi'nin temel atma toreni bugun yapıldı. Daire başkanları ve belediye burokratlarının da yer aldığı temel atma toreninde konuşan Buyukşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 19 Mayıs 2021'de tamamlanacağını dile getirerek, "Buranın yan tarafında da secim kampanyasında ifade ettiğimiz minibus terminali yer alacak. Bu 17 ilcede ve merkezdeki ilcelerin mahallelerinden gelecek minibuslerin yer alacağı terminalle entegreli 153 Kent Yonetim Merkezi temel atma torenindeyiz. Oncelikle binamız hayırlı uğurlu olsun. Maliyeti 5 milyon TL'nin uzerinde. Teknolojik olarak cok nitelikli ve ozellikli bir bina. Merkez icinde kuracağımız yazılım, bilgi teknolojileri, sistemiyle birlikte buyukşehir belediyelerine yepyeni bir ufuk acacak. Yazılımla beraber belediyenin tum faaliyetlerini, hizmetlerini halkıyla irtibatlandıracak bir merkez olacak" diye konuştu.