Samsun-Sinop karayolunda seyir halindeki suruculer, yolun ortasında ters yone doğru yuruyen bir kadının trafiği tehlikeye duşurduğu ihbarında bulundu. İhbarı değerlendiren İlce Emniyet Mudurluğu Karakol Amirliği ekipleri olay yerine gelerek ters yonde yolun ortasından yuruyen kadını yoldan gecen bir surucu ile birlikte ikna etmek icin buyuk caba sarf etti.
[h=3]AKLİ DENGESİ BOZUKMUŞ[/h]Trafik ekipleri de yolda geniş guvenlik onlemi aldı. Akli dengesinin bozuk olduğu anlaşılan ve bir turlu ikna olmayan kadını yolun ortasından kaldırıma alan ekipler zor anlar yaşadı. Komiser Mehmet Yıldız ve polisler, polis otosuna binmek istemeyen ve ismini soylemeyen kadını ikna etmek icin uzun sure dil doktu.

[h=3]"BANA BİR ŞEY OLMAZ"[/h]Komiser Yıldız, "Nicin yolun ortasından yuruyorsun. Adın ne, nerede oturuyorsun. Evin neredeyse goturelim biz sana yardım etmek icin geldik" diyerek kadınla konuşmaya calıştı. "Bana bir şey olmaz" diyen kadını ikna edemeyen polis ekipleri, 112 Acil Servis ekiplerinden yardım istedi.