AYDIN'ın Nazilli ilcesinde, tartıştığı kız arkadaşı Ruya Yılmaz'ı (23) bıcakla bacağından yaraladığı gerekcesiyle tutuklanan Umit Dumanoğlu'nun (25), olay oncesi gittiği Diyarbakır'dan otomobiliyle saatte 300 kilometre hızla geri donerken sosyal medyadan canlı yayın yapıp, kız arkadaşını tehdit ettiği ortaya cıktı.
Nazilli'de bir GSM şirketinin bayiliğini yapan Umit Dumanoğlu, telefonda kız arkadaşı Ruya Yılmaz ile henuz bilinmeyen nedenle tartıştı. Tartışmanın ardından bir iş icin Diyarbakır'a giden Dumanoğlu, Nazilli'ye dondukten sonra 29 Kasım tarihinde kız arkadaşı Yılmaz'ı İstasyon Meydanı'nda bıcakla sağ bacağından yaraladı. Dumanoğlu, cevredekilerin ihbarı uzerine gelen polis ekipleri tarafından gozaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Dumanoğlu, cıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

FACEBOOK SAYFASINDAN CANLI YAYINDumanoğlu'nun kız arkadaşıyla telefondaki tartışmalarının ardından saatte 300 kilometre hız yaparak Diyarbakır'dan Nazilli'ye donduğu ve bunu Facebook sayfasından canlı olarak yayınladığı ortaya cıktı. 18 dakikalık goruntulerde, Dumanoğlu'nun kız arkadaşı Yılmaz'a, "İstenmedik bir şekilde Diyarbakır'dan ayrıldım. Allah nasip ederse o Nazilli'ye geleceğim. Geliyorum bekle. Sen benim adımı buraya taşırsın oyle mi? Utanmadan bana hala mesaj atıyorsun. Artık sana sonu yaşatacağım. Kralı gelsin şimdi alsın seni. İster emniyete ister devlete git. Bu saatten sonra uyuşturucu satanlara da rahat yok" diyerek tehdit edip, kufurler savurduğu yer aldı.