Antalya Ticaret Borsası ile Antalya Tarım ve Orman Mudurluğu arasında işbirliği protokolu imzalandı. Protokol, iki kurum arasında başta tarımsal eğitim olmak uzere bircok alanda işbirliğini ongoruyor. Protokole gore, Antalya ozelinden başlayarak ulke genelinde faaliyet gosteren uretici ve tuketicilere yonelik ceşitli online eğitimler ucretsiz duzenlenecek.
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Antalya Ticaret Borsası Yonetim Kurulu Başkanı Ali Candır, Antalya Tarım ve Orman Muduru Gokhan Karaca'nın Valilik makamında imzaladığı protokol, iki kurum arasında başta tarımsal eğitim olmak uzere bircok alanda işbirliğini ongoruyor. Protokol imza torenine Antalya Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz da katıldı.

Ersin Yazıcı, tarımsal alanda eğitimin oneminin arttığını vurgularken, iki kurum arasında yapılan işbirliğinin tarımsal eğitimi ust duzeye cıkaracağını soyledi. Yine iki kurumun birlikte hareket etmesiyle hayata gecirilen ve 20 bin kişiye ulaşan Zeytin Mektebi'ni takip ettiğini ve cok beğendiğini soyleyen Yazıcı, kurumlar arası işbirliği ve eğitim calışmalarının devamını diledi.