Merhaba arkadaşlar bende hamile kalmak isteyen hemcinsinizim 2 yıldır bekliyorum tık yok kac doktora gittim bir şey cıkmadı bende en son rahim filmi dediler ama sorun eşimin gidip muayene olmaması sonucta tek kişiyle olacak bir şey değil bu her neyse arkadaşlar sonunda benim ikna edemediğim eşim kendi kendine muayene olmaya gitmeye karar verdi şukur tahlil verdik değerler şoyleydi 13 milyon sperm ama toplami 40 yazıyor bu nedir anlamadım %75 hareketsiz geriye kalan %25 in sadece %7 si ileri hareketli neyse arkadaşlar esimde varikoselde cikti doktor ameliyat dedi ama eşim uzman cavuş olmak icin uğraşıyor ve ameliyat olanı almıyorlar (daha once kazandı gitti ben istemedim geri geldi şimdi pisman geldigine) her neyse proxeed plus yaZdi kullanın 3 ay dedi 1 kutu aldık kullandık yanı sıra surekli cerez yedirdim kabak cekirdeği yedirdim elimden geldikce ve adetimin 10.gununden itibaren calışmalara başladık yumurta catlamadan onceden ilişki daha iyiymiş diye okumuştum ve arkadaşlar yumurtalarıminn catladigini 14. 15. Gunler anladım o gunden beri bende cok fazla bel ve kasık ağrısı başladı ve hala devam ediyor şu an sol goğsum ozellikle patlayacak gibi ve cok acı var aynı şekilde adet olacak gibi kasiklarimda ağrı bu arada 4 Gun var adete baş donmesi gozum kararıyor cok sık acıkıyorum dun yemek yaptım eşime kokusundan oyle rahatsız oldum ki migdem kalktı resmen yani %7 hareketli spermle de hamile kalmış olabilir miyim yada ilac vs ise mi yaradı acaba test yapmak istiyorum ama halim yok eczaneye gidecek uzak biraz hamile değilsem nedir bendeki bu tuhaf değişiklikler ve ateşim cıktı dun gece eşim senin ateşin var dedi ama ben cok farketmedim dokununca cok sicaksin dedi cok umutlanmakta istemiyorum ama rabbim ol derse oluverir bunada inanıyorum