Koronavirus salgını ile mucadele kapsamında hafta sonları uygulanan sokağa cıkma kısıtlaması saat 20.00 itibarı ile başladı. Kısıtlamaların başlaması ile birlikte 15 Temmuz Şehitler Koprusu girişinde denetim yapıldı.
Dunyayı ve ulkemizi esir almaya devam eden koronavirus salgını ile mucadele kapsamında hafta sonları uygulanan sokağa cıkma kısıtlaması bu akşam saat 20.00'de başladı. Kısıtlamanın başlaması ile birlikte polis ekipleri, 15 Temmuz Şehitler Koprusu girişinde denetim gercekleştirdi. Yolu daraltarak tek şeride duşuren ekipler, araclardaki vatandaşların izin belgelerini kontrol etti. Herhangi bir izin belgesi veya mazereti olmayanlara ceza kesildi.

USKUDAR'DA DRONE İLE DENETİM
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Gozler Kabine toplantısında! Sokak kısıtlaması genişliyor, başka yeni tedbirler de varUcakta cesur fotoğraflarını paylaşıp, ucrette anlaştığı yolcularla cinsel ilişkiye girdi"Arkadaşız" diyen Survivor yarışmacılarının cok ozel goruntuleri ifşa olduUskudar Meydanı'nda da polis ekipleri kısıtlamanın başlamasının ardından denetim yaptı. Polis drone'u ile vatandaşlara uyarılarda bulunuldu.
Denetimler kısıtlamanın sona ereceği saate kadar devam edecek. Kısıtlamalar Pazar gunu saat 10.00'a kadar devam edecek.
Goruntu dokumu:
-----------------------------
15 TEMMUZ ŞEHİTLER KOPRUSU
-Denetim yapan polis ekipleri
-Evrak kontrolunun yapılması
-Vatandaşlara ceza kesilmesi
-Genel ve detay goruntuler
USKUDAR
-Ekiplerin denetimi
-Drone'un kaldırılması
-Drone ile denetim
-Genel ve detaylar