Galatasaray Teknik Direktoru Fatih Terim, 4-0'lık Caykur Rizespor galibiyeti sonrası macın başından sonuna kadar oynanan oyundan zevk aldıklarını ve tartışmasız net bir oyun oynadıklarını ifade etti.
Super Lig'in 10. haftasında Galatasaray Rize'de karşı karşıya geldiği Caykur Rizespor'u 4-0 mağlup etti. Macın ardından Fatih Terim, basın mensuplarına acıklamalarda bulundu. Tecrubeli teknik direktor, hucuma dayalı futbol modelini sahaya eksiksiz yansıtan bir Galatasaray'ın olduğunu belirtti.
Terim sozlerine şu şekilde devam etti:
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Gozler Kabine toplantısında! Sokak kısıtlaması genişliyor, başka yeni tedbirler de varUcakta cesur fotoğraflarını paylaşıp, ucrette anlaştığı yolcularla cinsel ilişkiye girdi"Arkadaşız" diyen Survivor yarışmacılarının cok ozel goruntuleri ifşa oldu"Antrenmanların karşılığını ve yapmak istediklerimi yaptığımızdan cok memnunum. Rakip sahada dominant bir pas oyunu ve kaptırdığımız yerden kontra baskı en onemli ozelliklerimizden bir tanesiydi. Birkac genc oyuncumuzun başarılı olması bizim icin cok onemliydi. Pas istasyonlarımızı cok iyi cıkardık ortaya. Topsuz koşular ve enine ve boyuna dev bir blok gibi oynamak bugun en onemli ozelliğimizdi. Cok memnunum. Hic tartışmasız net bir galibiyet oldu. Rakipte cok az sıkıntı cektiğimiz bir mac oldu. Ofansif futbol modelinin her turlu gereğini sahaya koyan bir takımım vardı, bu beni cok mutlu etti. Dunyadaki elit takımların oynadığı, kazanan hucuma dayalı modeli sahaya yansıtan bir oyun vardı. Bugun 1. dakikadan 93. dakikaya kadar zevk aldık. Butun oyuncularımı kutluyorum. Bu 3 puan bize cok iyi geldi. Rize'de 2 kırık diz bağı bırakmıştık. Bugun Allaha şukur sağ salim 3 puanla ayrılıyoruz. Galatasaraylıların da biraz yureğine su serptik diye duşunuyorum. Son iki macta 48 şut attık, 23'u isabetli. Bugun bir gol daha atsaydık bininci gol olacaktı benim donemimde. Falcao onemli bir oyuncudur, iyileştiği zaman bize faydalı olacaktır. İyi oyunumuzu sonuca cevirmek zorundaydık. Gecen hafta bu eksikti ama futbol oyununun vazgecilmezi oldu. Bu oyunumuzu uzerine koyarak devam ettireceğiz."
(Kubilay Ateş/İHA)
Kaynak: İhlas Haber Ajansı