- Akhisarspor - Ankaraspor macının ardından
Akhisarspor Teknik Sorumlusu Ercan Kahyaoğlu:

"Bazen istediklerinizin karşılığını alamıyorsunuz"
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Korona verileri her gun yeni rekor kırıyor! Vakalar ve vefatlar bir kritik eşiği daha aştıUcakta cesur fotoğraflarını paylaşıp, ucrette anlaştığı yolcularla cinsel ilişkiye girdiİcişleri Bakanlığı'ndan yeni genelge! Otellere iki yeni kısıtlama getirildiAnkaraspor Teknik Direktoru Mustafa Ozer:
"Antrenorluk felsefemi Ankraspor'a yerleştirmek istiyorum"
MANİSA - TFF 1. Lig'in 11. haftasında Akhisarspor, evinde ağırladığı Ankaraspor'a 1-0 mağlup oldu. Macın ardından acıklamalarda bulunan Akhisarspor Teknik Sorumlusu Ercan Kahyaoğlu, "Kazanmak istediğimiz bir mactı. İyi de bir mactı. Gecen hafta umutlu başlamıştık. Ama bazen istediklerinizin karşılığını alamıyorsunuz" dedi.
TFF 1. Lig'de mucadele veren Akhisarspor, 2020-2021 sezonunun 11. hafta macında Spor Toto Akhisar stadında Ankaraspor ile karşılaştı. İlk yarısı golsuz gecilen karşılaşmada konuk ekip 76'ıncı dakikada Beykan ile bulduğu golle karşılaşmadan 3 puanla ayrıldı.
Macın ardından acıklamalarda bulunan Akhisarspor Teknik Sorumlusu Ercan Kahyaoğlu, "Kazanmak istediğimiz bir mactı. İyi de bir mactı. Gecen hafta umutlu başlamıştık. Ama bazen istediklerinizin karşılığını alamıyorsunuz. Bizim icin kotu oldu. Onumuzdeki maclarda bunun telafisi icin calışacağız. Soylenecek başka bir şey yok" dedi.
Mustafa Ozer: "Kazandığımız topları etkili kullanmayı hedeflemiştik"
Macın ardından acıklamalarda bulunan Ankaraspor Teknik Direktoru Mustafa Ozer ise, "Oncelikle galip geldiğimiz icin cok mutluyum. Haftalardır galip gelemiyorduk. Bu benim 3. haftam. Bursaspor, Boluspor ve Akhisarspor macında takım başında oldum. Elimizden geldiği kadar takım ruhunu, takım birlikteliğini oluşturmak, oyuncularım bugun cok iyi mucadele etti. Hafta icinde calıştığımız butun teknik, taktik stratejimizi de belirlemiştik. Oyuncularımı gercekten kutluyorum. İyi mucadele ettik. Hem beni cok sevindirdi hem de cok iyi oynadık ve sonuc aldık. Bizim icin en onemli şeylerden biri de buydu. Kazandığımız topları etkili kullanmayı hedeflemiştik. Oyuncularım bu gorevi en iyi şekilde yaptılar. Bu galibiyet gercekten bize ileriye donuk mal oldu. Daha işimiz bitmedi. Daha cok uretmek lazım. Antrenorluk felsefemi Ankraspor'a yerleştirmek istiyorum. Koşan, mucadele eden etkili bir takım oluşturmak istiyorum. İnşallah bunu da başarırız" diye konuştu.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı