AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin beraberinde Merkez İlce Başkanı Mustafa Alkayış parti yonetimiyle birlikte MHP'yi ziyaret etti.
Kongrelerini tamamlayan MHP İl Başkanı Huseyin Ozgun ve MHP Merkez İlce Başkanı Mehmet Doğan'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulunan AK Parti heyeti, Cumhur İttifakı ve Adıyaman ile ilgili goruş alışverişinde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin ziyarette yaptığı konuşmada, "Kongre sonrası il başkanı secilen Huseyin Ozgun, Merkez İlce Başkanı Mehmet Doğan ve yonetimlerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Elbette Cumhur ittifakını bizler cumhurun bir nişanesi olarak gormekteyiz. Cumhur İttifakı Turkiye'nin en geniş tabanlı siyasi dayanışma orneğidir. Bu ittifak, ulkemizin hayrı icin uzun vadede kurulan bir ittifaktır. Ozellikle memleketimizin dirliğine, guvenliğine ve guclenmesine yurt dışından ve hatta iceriden yonelen sayısız tehditlere karşı Cumhur İttifakı'nın ne denli onemli olduğunu bir kez daha gostermiştir. Dolayısıyla AK Parti il teşkilatı olarak bizler de bu ittifakın ruhuna uygun bir şeklide MHP il teşkilatıyla surekli istişare halindeyiz ve tam bir uyum icerisinde Adıyaman'ımızı ilgilendiren bir cok konuda yoğun caba gosteriyoruz. Bu birlikteliğimiz gercekten samimi, candan ve ictenlikle gercekleştirildiğimiz buluşmalardır. Bizle aynı havayı birlikte teneffus ettiğimiz, milli, manevi, ulke sorunları acısından Milliyetci Hareket Partisiyle, Turkiye ekseninde ama yerelde de bir adım onde olarak birlik ve beraberliğimiz, birbirimize sesimizin gitmesi, sorunları kendi sorunlarımız olarak gormemiz noktasında AK Parti olarak, MHP teşkilatıyla cok ciddi bir birlik ve beraberlik icerisindeyiz. Bu doğrultuda Huseyin başkanımızın siyasi tecrubesi aynı şekilde Mehmet Doğan başkanımızın İmam Hatip Lisesi'nden sınıf arkadaşım olması hasebiyle siyasi hayatımızda her zaman bir kardeşlik hukukumuz var. Bu kardeşlik hukukunu bizlerin en ust noktalara taşımamız gerekiyor. İnşallah bundan sonrada Adıyaman'ımızın değişim ve donuşumune katkı sağlayacak her konuda birlik ve beraberlik icerisinde hareket edeceğiz. Rabbim bu birlik ve beraberliğimiz bozmasın" dedi.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Fotoğraf bugun Turkiye'de cekildi! Ekipler harıl harıl mezar yeri kazıyorUcakta cesur fotoğraflarını paylaşıp, ucrette anlaştığı yolcularla cinsel ilişkiye girdiVali ve belediye başkanı da oradaydı! Koronaya rağmen tabutuna onlarca kişi omuz verdiAK Parti Merkez İlce Başkanı Mustafa Alkayış ise konuşmasında Cumhur İttifakının oneminde değinerek, "Bugun İl Başkanımız Mehmet Dağtekin ile birlikte MHP İl başkanı ve merkez ilce başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyoruz. AK Parti ile Milliyetci Hareket Partisi hem dunya hem de Turkiye tarihinde eşi benzeri olmayacak bir duruşun orneğini veriyorlar. Siyaseti sadece cıkar uzerine kurgulayanlara inat gercekten memleket meselelerinde, ulke meselesinde bir araya gelinebiliyormuş, bu fiilen yapılabiliyormuş. Hem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan hem de MHP Genel Başkanı Devlet Bahceli bunu en guzel şekilde ortaya koydular. Tabi siyasi partiler son tahlilde milletin değerleridir. Dolayısıyla siyasi partiler iki yılda bir kongreye giderek kendi secmenine, kendi delegelerine hesap verirler ve yenilenme olur. Son olarak MHP teşkilatları kongre surecini tamamladı. AK Parti olarak ta bizler ilce kongrelerimizi yaptık, inşallah pandemi de şartlar oluştuğu taktirde il kongremizi de yapacağız. MHP ile surekli diyalog halindeyiz. Gerek ilimizin sorunları, gerek genel sorunlar noktasında bu diyaloglarımız her zaman devam edecek. Biliyoruz ki bu bolge uzerinde ve ulkemiz uzerinde ve ulkemizin buyumesini istemeyen, yeni komplolara, yeni stratejilere karşı, yine ulkemizin guc kaybetmesini, dağılmasını isteyen odaklara karşı uyanık olmak zorundayız. Bunlara karşı yekvucut durmamız gerekiyor. İnşallah Cumhur İttifakı bu duruşuyla ozellikle siyasete yeni katılan genclerimize bir ornek model olur. Bu vesile ile MHP teşkilatını tebrik ediyor başarılar diliyorum" diye konuştu
MHP İl Başkanı Huseyin Ozgun ise AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Merkez İlce Başkanı Mustafa Alkayış ve yonetim kuruluna bu nazik ziyaretleri icin cok teşekkur ederek, "Adıyaman teşkilatları olarak Cumhur İttifakına son derece bağlıyız. Genel başkanlarımızın cizdiği yolda emin adımlarla yurumeye devam edeceğiz. Bu birlikteliğimizi, Cumhur İttifakını bozmak isteyenler var. Bu vatanın birlik ve beraberliğine goz dikenler var. Ancak biz AK Parti ve MHP olarak bunlara meydan vermeyeceğiz. İnşallah bu ittifak ebediyete kadar devam edecektir. Cunku biz MHP olarak once vatanım ve milletim sonra partim diyen bir camiayız. Genel başkanımızın da ifade ettiği gibi eğer soz konusu vatanımız ise gerisi teferruattır Bu anlayışla yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
MHP Merkez İlce Başkanı Mehmet Doğan ise AK Parti teşkilatıyla zaman zaman bir araya geldiklerini belirterek, "Partimizi ziyarete gelen aynı zamanda sınıf arkadaşım olan AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin ve Merkez İlce Başkanı Mustafa Alkayış'a partimize ziyaretlerinden dolayı cok teşekkur ediyorum. Bu ziyaretler dışında da zaman zaman bir araya gelerek şehrimizin yararına olabilecek projelerle ilgili istişarelerde bulunuyoruz. Bundan sonraki surecte de ilimizi daha da ileriye taşıyacak projelerle bir arada olacağız. Tekrardan bu nazik ziyaretleri icin cok teşekkur ediyorum" dedi. - ADIYAMAN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı