CHP Genel Başkanı Kemal Kılıcdaroğlu, "Bizler guzel Turkiye'mizi yeniden demokratik ve bağımsız bir ulke yapacağız. Biz bu hedef uğruna calışacağız. Kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıcdaroğlu, Cukurova Belediyesi'nin 530 kişilik Ataturk Oğrenci Evleri, Yuzuncuyıl Cok Amaclı Kapalı Semt Pazarı, Huzurevleri Gulen Yuzler Semt Kreşi, Kadın Kooperatifi, 4 yeni parkın acılışıyla Adana Lezzetleri Carşısı, Muslum Baba Parkı, Mola Evi, Mahfesığmaz Semt Kreşi, Adana Koop Kapalı Semt Pazarı ve Yuzuncuyıl Emekli Dinlenme Evi'nin temelinin atılma torenine katıldı.

Ataturk Oğrenci Evi'nde duzenlenen torenin acılışında konuşan Cukurova Belediye Başkanı Soner Cetin, projeler hakkında bilgi verdi.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Ucakta cesur fotoğraflarını paylaşıp, ucrette anlaştığı yolcularla cinsel ilişkiye girdiİstanbul'da tedirgin eden goruntuler! Cenazeler iki nedenden dolayı tabutla defnediliyorFotoğraf bugun Turkiye'de cekildi! Ekipler harıl harıl mezar yeri kazıyorDaha sonra konuşan Adana Buyukşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise CHP Genel Başkanı Kılıcdaroğlu'na Adana icin verdiği desteklerden dolayı teşekkur etti.
Kemal Kılıcdaroğlu ise Turkiye'ye yeni bir siyaset anlayışı getirmek istediklerini belirterek, "Eğer cocuklarınız icin yeşiller oluşturulmuşsa, engelli cocuklar icin ozel alanlar yapılmışsa bu belediye başkanının size sağladığı bir olanaktır. Bizim gonlumuzde gecen bunun butun Turkiye'de sağlanmasıdır. Buradan sadece Adanalılara değil, butun vatandaşlarıma seslenmek isterim. Bizim belediye başkanlarının hizmetlerini istiyorsanız onumuzde secim var, sandığa gideceksiniz. Siyaset halka hizmet etmek demektir. Siyaset bana ne verir demek değil, halka ne veririm demektir. Siyaset halka hizmet alanıdır, koşeyi donme alanı değildir" diye konuştu.
"Hic kimsenin umutsuzluğa kapılma hakkı yoktur"
Turkiye genelinde pek cok sorun olduğunu ve aşılamadığını kaydeden Kılıcdaroğlu, "Aynı kaygıyı hepimiz yaşıyoruz. Bakkalda, sanayici de, universitedeki hoca da, işsiz adam da yaşıyor. Onumuzdeki secimler sadece bir siyasi parti secimi değil, demokrasiden yana olup, demokrasiye karşı olanlarının secimidir. Sandığa gidip buna uygun oy kullanacağız. Demokrasi benim icin sadece bir kavram değil yaşam bicimidir. Beni sevdiği icin insanlar bana oy vermesin. Ben yanlış yaptığım zaman beni ozgurce her alanda eleştirebilirsiniz. Eleştiri hakkı icin oy istiyorum. Belediyelerimiz bunun orneğidir. Butun belediyelerimize sitem yapmayı engelledim. Hic kimsenin umutsuzluğa kapılma hakkı yoktur" dedi.
"11 buyukşehir belediye başkanımız tarih yazıyor"
Turkiye'nin savrulduğunu soyleyen Kemal Kılıcdaroğlu, "Hepsini biliyoruz ama umutsuz değiliz. Gun birlikte yurume, demokrasiyi isteme gunudur. Gun bu gundur. Biz bu anlayışla yola cıkacağız. Belediye başkanlarımız yerel yonetimlerde bunun onculeri. Butun engellemelere rağmen belediye başkanlarımız tarih yazıyorlar. 11 buyukşehir belediye başkanımız tarih yazıyor" ifadelerini kullandı.
Antalya Buyukşehir Belediye Başkanı Muhsin Bocek'in durumu hakkında da bilgi veren Kılıcdaroğlu, "Uzun suredir kovid-19 nedeniyle hastanede yatıyordu. Az once goruştum kendisine teşekkur ettim ve kısa zaman sonra gorevine geri başlayacak. Calışacak" dedi.
"Herkesin onumuzde ki secimde duşunmesi lazım"
Butun insanlara eşit hizmet goturmek icin calıştıklarını soyleyen CHP Genel Başkanı Kılıcdaroğlu, "Fakir olan ve hic hizmet gormemiş insanların mahallelerine pozitif ayrımcılık yapmalarını soyledim. Turkiye'de 18 yıldır oğrenci yurdu sorunu var. 1 yılda halledilecek sorunu 18 yıldır halledemediler. Tank-palet fabrikasını Katar ordusuna peşkeş cektiler. Satmadılar. 1 kuruş dahi almadılar. Kim yurt sever? Biz miyiz yurtsever, onlar mı yurtsever. Herkesin onumuzde ki secimde duşunmesi lazım. Eğer bu ulkeyi aydınlığa kavuşturacaksak, siyaset doğru zeminde yuruyecekse hepimizin duşunmesi lazım. On yargılardan arınmamız lazım. Eğer 21. yuzyılın Turkiye'sinde on binler cop konteynırından geciniyorlarsa neyin edebiyatını yapıyorlar. Satmadığınız bir alan, peşkeş cekmediğiniz bir yer kalmadı. Ne yaptılar peki? Keban Barajı mı yaptılar. Ama biz bunu duzelteceğiz inşallah" şeklinde konuştu.
"Vergi odemediğimiz tek şey oda hava"
Turkiye'yi yeniden inşa edeceklerini soyleyen Kılıcdaroğlu, "Her kuruşu hakkıyla, adaletli olarak harcarsanız Turkiye'de para var. 83 milyon vergi oduyor. Doğduktan hemen sonra Turkiye'de vergi odenmeye başlanıyor. Vergi odemediğimiz tek şey var. Oda teneffus ettiğimiz hava. Bu para nereye gidiyor bilen var mı. Kimse bilmiyor. Bu ulke birilerine peşkeş cekilecek ulke değildir. Bizler guzel Turkiye'mizi yeniden demokratik ve bağımsız bir ulke yapacağız. Biz bu hedef uğruna calışacağız. Kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. - ADANA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı