Başrolunde Binnur Kaya'nın yer aldığı Kırmızı Oda, 27 Kasım Cuma akşamı 13. bolumuyle seyirci karşısına cıktı. Kırmızı Oda'nın son bolumune Alya'nın buyuk değişimi damga vurdu. Dizide hikayesiyle herkesi derinden etkileyen Alya (Melisa Sozen) bu hafta son kez izleyici karşısına cıktı. Yaşadığı zor hayat nedeniyle buyuk bir karanlığa gomulen ve Doktor Hanım'ın sevgisi sayesinde hayata donmeye başlayan Alya, son terapiye yepyeni imajıyla geldi.
[h=3]"OMRUMUN EN KIYAMETLİ DONEMLERİNDEN BİRİ"[/h]Melisa Sozen de Instagram hesabından Alya ve Kırmızı Oda'ya veda paylaşımı yaptı. Dizi setinde kendisine veda edilen anların videosunu paylaşan Sozen şunları yazdı: "Alya hayatımın bir donemini aldı, şifalandırdı, sarıp sarmaladı. Alya'yla cıktığım bu yolculuğun omrumun en kıymetli donemlerinden biri olduğunu biliyorum. Geriye bir tatlı huzur kaldı. Kamera onunde ve arkasında muhteşem bir ekiple calıştım. Her anlarını yaptıkları işe veren, işini cok severek yapan bu guzel ekipteki her bir kişiye cok teşekkur ederim. Ozverinizi ve desteğinizi hic esirgemediniz.
[h=3]"COK ŞEY OĞRENİP COK MUTLU OLDUM"[/h]"Canım Cem ve dunyanın en muhteşem partneri canım Binnur ikinize de ayrı ayrı cok teşekkur ederim ne cok şey oğrendim ne cok mutlu oldum sizinle. Sevgili Gulseren Hanım size de ayrıca teşekkur ederim kırıklarını sarıp iyileştirdiğiniz her bir ruh icin. Banu'cuğum her hafta buyuk bir sevgiyle yazdığın her bir sahne icin cok teşekkur ederim, ellerine sağlık. Ve sevgili seyircimize de 13 hafta boyunca bu yolculuğa ortak oldukları, destekleri ve guzel mesajları icin cok teşekkur ediyorum" dedi.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Sokağa cıkma kısıtlaması saat kacta başlıyor? İcişleri Bakanlığı detayları paylaştıYakalanmasalar bize bunu yedireceklerdi! Sağlığımızı hice sayan firma hak ettiğini bulduOldu diye morga konan kişi, atardamarı kesilince cığlık atarak hayata dondu [h=3]KADIN MESLEKTAŞLARINI UNUTMADI[/h]Melisa Sozen, paylaşımında ekranlarda gorduğumuz kadın oyuncuların başarısına da değinmeden gecemedi. Kadın meslektaşlarına da teşekkur eden oyuncu "Son olarak da bu sene her bir kanalda her bir dizide devleşen ve seyirciyi buyuleyen kadın meslektaşlarıma cok teşekkur ederim, her biriniz ilham oldunuz. Ne guzel oldu hangi kanalı acsak bir kadın hikayesine denk gelmek" ifadelerini kullandı.
[h=3]BİNNUR KAYA'DAN DUYGUSAL PAYLAŞIM[/h]Dizide Doktor Hanım'ı oynayan Binnur Kaya ise Instagram hesabından Melisa Sozen'e veda ederken "Bir varmış, bir yokmuş... Guzel memleketimin, guzel insanları yaşadıkları acıları iclerine gomerken, bir prenses onlardan birine nefesini uflemiş, acılarını dillendirmiş ve can katmış canına... Prenses Melisa... Bağrımıza basıp, şefkatle saclarını okşamak istediğimiz bir can bıraktın hayatlarımıza...Dilerim hayat da senin saclarını şefkatle okşayıp, gozunden sakınsın seni...Bizi onurlandırdın...Gule gule git, yolların acık olsun. S¸imdiden ozledim" ifadelerini kullandı.