KARABUK'un Safranbolu ilcesinde cobanlık yapan kişinin benzinle yakmaya calıştığı sobanın parlaması sonucu evde yangın cıktı. Yangın itfaiye ekiplerinin 2 saat suren calışması sonucu sondurulen yangında yaralanan olmazken, evde hasar oluştu.
Akşam saatlerinde Safranbolu Akcasu Mahallesi'nde Muharrem Akdemir'e ait 2 katlı evde yangın cıktı. Besicilik yapan Akdemir'in coban olarak işe aldığı kişiye evini verdi. Akşam saatlerinde ısınmak icin sobayı yakmak isteyen kişi, sobayı benzin dokerek yakmak istedi. Sobanın parlaması sonucu evde yangın cıktı. İhbar uzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına mudahale etti. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik calışmasıyla yangın kontrol altına alınarak sondurulurken, ev hasar gordu. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. Evinin yandığını oğrenince iceri girmeye calışan Kezban Akdemir, "Coban getirmişler bugun bir yerden. Sobayı yakmış benzinle. Soba paralayınca yorgan tutuşmuş. Pencereden yorganları atmış bana koşarak geldi. Ev yanıyor diye beni cağırdı. Ben geldim iceriye daldım fakat dumandan iceriye girilmiyordu. İtfaiye haber verdik. Normalde evde biz kalıyorduk fakat cobanın kalacak yeri yok diye ona burayı verdik." dedi.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Vaka sayısı rekor kırıyor! Bilim Kurulu uyesi, hastanelerle ilgili acı gerceği anlattıUnlu şarkıcı, Ankara Anlaşması'yla Londra'ya yerleştiMeyve ve bitkilerle besleniyor! Ormanın gercek kralını gorenler hayretler icerisinde
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Yasin ALDEMİR