Turk Diyanet-Sen Vakfı Kayseri Şubesinde 21 Kasım'da yapılan Olağan Genel Kurulu'nda Yonetim Kurulu Başkanı olarak Mustafa Salim Nursacan secildi. Başkan Nursacan, duzenlenen devir teslim toreni ile onceki donem şube başkanı Gurhan Terlemez'den başkanlık gorevini devraldı.
Duzenlenen devir teslim torenine Turk Diyanet-Sen Vakfı Kayseri Şubesi Onceki Donem Yonetim Kurulu Başkanı Gurhan Terlemez, yeni Yonetim Kurulu Başkanı Mustafa Salim Nursacan ve uyeler katıldı. Gorevi boyunca yanında olan uyelerine teşekkur ettiğini soyleyen Onceki Donem Başkanı Gurhan Terlemez, "21 Kasım 2020 tarihinde yapılan 5. Olağan Genel Kurulumuzla birlikte şu anki başkanımız Mustafa Salim Nursacan hocamıza yonetim kurulunu devrettim. Şimdiye kadar yaptığımız gorevlerden dolayı bizlere destek veren uyelerimize ve yonetim kurulunda olan arkadaşlarıma desteklerinden dolayı teşekkur eder, yeni yonetimimize de hayırlı uğurlu olsun diyerek, arkadaşlara bugun itibariyle gorevimi devrediyorum. Tekrardan yolları acık ve uğurlu olsun" dedi.

Turk Diyanet-Sen Vakfı Kayseri Şubesi Yonetim Kurulu Başkanı Mustafa Salim Nursacan ise, "Bugune kadar Turk Diyanet Sen Vakfımızın bayrağını taşıyan Gurhan Terlemez hocamıza teşekkur ediyorum. Bundan sonra aldığımız bayrağı en guzel şekilde, lekelemeden ve zirvelere ulaştırabilme noktasında elimizden gelen tum gayreti ortaya koyacağız. Sadece kendi personelimiz icin duşunmuyoruz. Diyanet personelimizin her birine adaleti sağlamak icin mucadele icerisinde bulunacağız. Bizim buradaki tek amacımız adaleti tesis edebilmek. Adaletin olmadığı yerde iş hayatı varlığını devam ettiremez. Gecmiş yonetime teşekkur ediyorum, bayrağımızı Kayseri'de dalgalandırdılar. Biz de aldığımız yerden daha ileriye goturmenin gayreti icerisinde olacağız" dedi. - KAYSERİ
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Asgari ucretlinin heyecanla beklediği tarih netleşti! Maaş zammı icin ilk raunt başlıyorSatılık ya da kiralık ilanı değil! Evinin camına astığı yazıya bakan bir daha bakıyorKarantinadaki oğluna ekmek gotururken, gordukleri karşısında ağladıKaynak: İhlas Haber Ajansı