Edirne'de yeni tip koronavirus (Kovid-19) tedbirleri kapsamında denetimler devam ediyor.
Ekipler, alışveriş merkezleri, pazarlar ve toplu ulaşım araclarında denetimlerini gercekleştiriyor.

Selimiye Camisi yakınlarında Edirne Valiliği koordinasyonunda ekipler toplu ulaşım araclarında yaptıkları denetimlerde araclarda dezenfektan olup olmadığı ve fiziki mesafe kuralına uyulup uyulmadığını denetledi.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Secim oncesi gorkemli torenle temeli atılmıştı, şimdi koyun otlatma alanı olduMerkez'in faiz kararı sonrası 2. el arac piyasasında dort gozle beklenen gelişme yaşandıBiz donarken o acıldıkca acıldı! Alemin Kralı Oben, ic camaşırıyla dışarı cıkıp poz verdiBir minibusteki denetim sırasında yolculardan Meliha Uygun suruculere seyreltilmiş yolculuk kuralına uymaları noktasında cağrıda bulundu.
Uygun, zaman zaman "ust uste yolculuk" yapıldığını ileri surerek, "Bazı minibusler kalabalık oluyor. Devamlı denetim yapılsın. Herkes bu konudan şikayetci. Kalabalık yolculuk etmeyelim. Sağlık Bakanımız cok iyi calışıyor, Allah razı olsun ama biz vatandaşların da buna yardımcı olmamız gerekiyor" dedi.
Minibusteki bazı yolcularda Uygun'u destekler nitelikte acıklama yaptı.
Edirne Valiliği Denetim Koordinasyon Sorumlusu ve Tarım Orman Mudurluğu Şube Muduru Devrim Oden denetimler sonrası yaptı acıklamada, denetimlerin artırılarak devam edeceğini soyledi.
Oden, bugune kadar Edirne'de 1 Nisan'dan bu yana 51 bin 276 denetim gercekleştirerek kurallara uymayan 4 bin 236 kişiye idari yaptırım uygulandığını ifade etti.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Salih Baran