Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) işbirliğinde Gaziantep'te kurulması planlanan ısıl işlem merkezi ile ilgili danışman firmaların temsilcileriyle goruşmelerde bulunuldu.
Makine-metal sektorunde Gaziantep ve bolge illeri icin kurulacak merkezin kritik oneme sahip olduğunu dile getiren GSO Yonetim Kurulu Başkanı Adnan Unverdi, "Merkezin kurulmasıyla şehrimizde ve bolgemizde makine-metal sektorunde uretim gercekleştiren firmalarımız daha nitelikli urunler uretebilecek. Kurulması planlanan tesisin fizibilite calışmaları devam ediyor. Bugun de birlikte calıştığımız firmaların uzmanları ile bir araya gelerek bilgi paylaşımında bulunduk" dedi.

" Isıl işlem merkezi sayesinde sanayicilerimiz şehir dışına gitmek zorunda kalmayacak"
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Arac sahipleri rakamı gorunce neye uğradığını şaşıracak! Benzine buyuk zamLuks cipteki infazın detayları kan dondurdu: Once iki arkadaşını, sonra kendini oldurduTam 30 dakika surdu! Doğanın en olumcul kavgasında beklenmedik sonIsıl işlem merkezinin firmalara zaman kazandırması acısından da cok yararlı olacağına vurgu yapan Unverdi, "Uretim şehri Gaziantep her koşulda ara vermeden calışmaya devam ediyor. Bu surecte firmalarımızın ihtiyac duyduğu test hizmetlerini GSO bunyesinde kurulacak laboratuvar sayesinde Gaziantep'te vereceğiz. Isıl işlem merkezi ile sanayicilerimiz şehir dışına gitmek zorunda kalmayacaklar. Bu uretim yelpazesine savunma sanayi ve medikal sektoru gibi iki onemli sektoru de ekleyerek daha da guclu hale gelmek istiyoruz. Bunu sağlamak icin de makine, metal laboratuvarı ve ısıl işlem merkezinin hayata gecmesi buyuk onem arz ediyor. İnşallah calışmaları tamamlayıp bu merkezi kentimize ve ulkemize kazandıracağız" diye konuştu. - GAZİANTEP
Kaynak: İhlas Haber Ajansı