Arka Kapak Yazýsý (Tanýtým Bülteninden)
*
*
Behiç Ak’ýn çocukluðun deneyimsizliðinden ilham alan dizisi, 5. kitaba ulaþtý!
*
Seni maskenden tanýdým!
*
Mizah ustasý Behiç Ak’ýn yarattýðý “Tombiþ Kitaplar” dizisi beþinci kitaba ulaþtý. Benim Bir Karýþým’la baþlayan, Bizim Tombiþ Taþtan Hiç Anlamýyor, Bizim Tombiþ Fiyonk Makarnayý Çok Seviyor ve Ben Ne Zaman Doðdum?’la devam eden dizi, bu kez maskelerin ardýna gizlenemeyen kiþisel özelliklere iþaret ediyor. Baloya katýlmaya can atan Memo ve maskelerle derdi olan yakýn arkadaþý Tombiþ, çocuklarý, ayrýntýlarýn farkýna varmaya davet ediyor. Felsefe okumalarýnýn kapýsýný aralayan “Tombiþ Kitaplar”, hem renkli desenleriyle hem de yaratýcý okumalara davet eden öyküleriyle çocuklarý soru sormaya ve kendi öykülerini yaratmalarýna esin kaynaðý oluyor.
*
Akþam balo düzenleneceðini duyan Memo, arkadaþý Tombiþ’in yanýna koþar. Öyle bir maske takacaktýr ki, kimse onu tanýyamayacaktýr! Oysa, arkadaþý üzgündür; Memo’nun önce onu ikna etmesi gerekir...
*
*
Editör: Müren Beykan
Resimleyen: Behiç Ak
*
*
*
*
*
*
*
Kitap Adý: Tombiþ Maskeli Baloya Katýlmak Ýstemiyor Yazar: Behiç Ak Yayýnevi: Günýþýðý Kitaplýðý Hamur Tipi: Kuþe Ebat: 15 x 21 Ýlk Baský Yýlý: 2018 Baský Sayýsý: 1. Basým Barkod: 9786059405492