Hayatınızın En Sıra Dışı Yolculuğuna Cıkmaya Hazır mısınız?
“Sonunda büyük bir zevkle ‘İşte burada’ diyebiliyorum. Bu kitap, İnsan Tasarımı Sistemi’nin kapsamlı ve güvenilir bir tanımını arayan herkes icin. Bu cilt, bilginin temelinden kim olduğumuzun en ince detayına ve hayatlarımızı nasıl kendimiz gibi karşılayabileceğimize ilişkin calışmaların adım adım ilerlemesini ortaya koyuyor. Sistemin kurucusu Ra Uru Hu ile ilk oğrencisinin aktif işbirliğiyle yayınlanan tek calışma. Kesinlikle oneririm.” – J.R. Richmond, Sedona, Arizona, ABD, IHDS Genel Sekreteri ve Başkanı
“İnsan Tasarımı okumaları beni eğilimlerimiz hakkında yoğun icgorülerle kutsadı. Bana, ozellikle kararlarımı almak ve rotamı belirlemek icin en uygun yaklaşımın farkındalığı olmak üzere bircok yetenek kazandırdı. Gercekten kişisel uyanışa adanmış kişileri kendilerini İnsan Tasarımı’nın vereceği muhteşem armağanlara acmaya davet ediyorum.” – Dr. Roger Teel, Lakewood, Colorado, ABD
“Size kendi Kullanım Kılavuzunuz verilse ne yaparsınız? Onu okur musunuz? Verdiği bilgileri hayatınızı değiştirmek icin kullanır mısınız? Yoksa komodininizin üstünde acılmadan kalır mı? İnsan Tasarımı Sistemi boyle bir Kullanım Kılavuzudur. Bu bir inanc sistemi değildir – bu nedenle inanacak bir şey yoktur. Bu somut bir harita ve kendinizi fark edebileceğiniz/anlayabileceğiniz mantıksal bir yontemdir. Bu kitapta acıklanan basit teknikleri deneyerek, hayatı kendiniz gibi, ozgün olarak yaşamanın yolunu acarsınız. Daha once hic deneyimlemediğiniz bir şekilde fiziksel, duygusal, zihinsel ve enerjisel durumunuzu dengelemeye başlarsınız. Bu, genlerinizin işleyiş mekaniğine dayanan hücresel bir donüşümün başlangıcıdır. Bu, olduğunuz kişiyi değiştirmek değil, aslında her zaman kim olduğunuzu anlamanızla ilgilidir.” – Marry Ann Winiger, Analist ve Oğretmen, Charlton, Virginia
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Human Design-İnsan Tasarımının Tanımlayıcı Kitabı Farklılaşma Bilimi Yazar: Lynda Bunnel , Ra Uru Hu Cevirmen: Nurdan Demiray Yayınevi: Butik Hamur Tipi: Kuşe Sayfa Sayısı: 456 Ebat: 18,5 x 23 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786059397780