Devlet Bahçeli'nin Basın Danışmanı'ndan Bülent Arınç'a jet yanıt: Demirtaş'ın tahliyesini istemek haysiyetsizliktir* Fenerbahçe'de koronavirüse yakalanan futbolcu sayısı 2'ye yükseldi* Ünlü sunucu Öykü Serter'den yasak aşk itirafı: Evli bir erkekle uzun süre birlikteydim* F.Bahçe'nin gündemindeki Yarmolenko, sarı lacivertlilere gelmek istiyor* Bülent Arınç'tan çok tartışılacak sözler: Osman Kavala'nın tutukluluğuna hayret ediyorum, Demirtaş da tahliye olabilir* Berat Albayrak'ın istifasında parmağı var mı? Bülent Arınç, iddiaları yalanladı* Yol isteyen sürücüye önce küfretti, ardından aracına zarar verdi! Dehşet anları kamerada* Dördüncü kattaki evinin penceresinden düşen kadın hayatını kaybetti* TÜSİAD'dan Merkez Bankası'nın faiz kararına ilk yorum: Yeni bir döneme girdiğimizi gösteren önemli bir işaret* Korona aşısı nasıl taşınacak ve muhafaza edilecek? Dünyanın merak ettiği detaylar belli oldu* A Milli Takım'da yer alan Başakşehirli futbolcu koronaya yakalandı* Arsenal'li David Luiz, antrenmanda tartıştığı Dani Ceballos'a yumruk attı* 6 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan 3 sapkın, büyü yapmak için de ciğerini kesip çıkarmış* Kamyon ile kamyonetin çarpıştığı feci kazada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı* Trafik cezası olanlar dikkat! Yapılandırmada borcunu peşin ödeyene yüzde 25 indirim uygulanacak* Vizonlarda görülen mutasyona uğramış koronavirüs yok oldu* Baba ve oğlu, 400 metre uçuruma yuvarlanarak hurdaya dönen araçtan sağ kurtuldular* Ünlü müzeden esprili paylaşım: Aleyna Tilki'nin balmumu heykeli de karantinaya alındı* Jamie Vardy'nin eşi, kendisine kocasının cinsel ilişki videosuyla şantaj yapan kişinin planını ifşa etti* Esrarengiz olay! Onlarca sığırcık kuşu karayolunun ortasında telef oldu* Aralarında polis, uzman çavuş ve öğretim görevlisinin bulunduğu 10 kişi, sit alanında define ararken yakalandı* Havuza düşen kardeşini kurtaran ağabey ve arkadaşı, boğularak hayatını kaybetti* 'Neşe Karaböcek öldü' iddiasının asılsız olduğu ortaya çıktı* Yusuf Yazıcı'nın menajeri ayrılık sinyali verdi: Rekor ücretle transferi yakındır* Dışişleri'nden Pompeo'nun Batı Şeria ziyaretine tepki: Son derece vahim bir adım* Azerbaycan ordusu Türkiye'yi unutmadı! Dağlık Karabağ'ın tepesine Türk bayrağı dikildi* Son Dakika: Türkiye'de 19 Kasım günü koronavirüs nedeniyle 123 kişi vefat etti, 4542 yeni vaka tespit edildi* Hakkında Kanal İstanbul incelemesi başlatılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ifade verdi* Galatasaraylı Fernando Muslera, 26 Kasım'da ülkesinden dönüyor* AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, koronavirüse yakalandı* Nusret'in altın tozlu kahvesi sosyal medyayı salladı, takipçileri eleştirmekten geri durmadı* Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dikkat çektiği ekonomi ve yargı reformlarıyla ilgili çalışmalar 3 koldan başladı* Metrobüs sapığı 6 yıl hapisle cezalandırıldı* AB ve Almanya'dan art arda Türkiye'yle gerilimi tırmandıracak tehditler: Dönüm noktasındayız* Korona sırasını protesto etmek için soyunduğu iddia edilen adamın psikolojik rahatsızlığı olduğu ortaya çıktı* 17 yaşındaki Gamze'yi ölüme götüren tuzağı Niğdeli genç kıza da kurmuşlar* Defne Samyeli'den şaşırtan çıkış: Anne olmak benim tercihim değildi* İzolasyon kurallarına uymayan Rangers'lı 2 futbolcu 7'şer maç ceza aldı* MEB'den uzaktan eğitim genelgesi: 4 Ocak'tan sonra sınavlar yüz yüze yapılacak* Davutoğlu'nun randevu talebine, Bahçeli'den 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi' şartlı yanıt*