Modern yemek servisi hızla gelişiyor ve şefler icin “Profesyonel Aşcılık” kitabı da gelişmeye devam ediyor. Temel beceriler uzerine iceriklere ek olarak guvenilir ve tamamen test edilmiş receteler bu kitabı tum ciddi oğrenciler ve profesyoneller icin olmazsa olmaz bir kaynak hÂline getirmektedir. Aynı zamanda Sekizinci Basım, mutfak uygulamaları ve tekniklerindeki en son uygulamaları yansıtan onemli, yeni ve gozden gecirilmiş materyaller icermektedir:
Kitap, etler, kumes hayvanları ve balıklar icin temel pişirme yontemlerini yeni bir bolumde birleştirerek, bu urunler icin belirli teknik ve prosedurlere odaklanan kısımlardaki bilgileri guclendiriyor.
Yiyecek sunumu ve tabak hazırlama hakkında guncellenmiş ve yeni resimlerin eklendiği bir bolum, her tur yemek hizmeti operasyonuna uygun modern sunumlar tasarlanması icin araclar sunuyor.
Giderek daha populer olan populer sous-vide pişirme tekniği, yeni “trend” receteleri ile daha fazla pekiştiriliyor.
Molekuler gastronomi hareketi, bu teknikleri kullanarak genişletilmiş bir recete koleksiyonu ile, daha fazla ilgi ve yeni keşiflerle buyuyor.

(Tanıtım Bulteninden)


Kitap Adı: Profesyonel Aşcılık Yazar: Wayne Gisslen Yayınevi: Nobel Yaşam Hamur Tipi: Kuşe Ebat: 21 x 27 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786059746939