Ne dinler ne de peygamberler anlatıldığı gibidir...
Peygamberler tarihi, sırlarla ve uzeri ortulmuş hakikatlerle doludur...
Peygamberlerin yuruduğu yollar, her devirde insanlardan saklanmıştır...
Bu kitap, tarih boyunca sır olarak saklanan ve sadece dışa kapalı oğretilerin icinde insanlığa aktarılan dinlerin ve peygamberlerin gerceğini, Hakikat’in aslında ne olduğunu acık ve yalın bir dille anlatmak amacıyla yazıldı.
• “Asi Peygamberler” kimlerdi ve onların gercek oğretilerine insanların ulaşmaları neden engellendi?
• Âdem ve Havva kavramlarıyla anlatılmak istenen gercekler nelerdi?
• İbrahim’in Hint kutsal metinlerindeki yeri neydi?
• Nuh’un Gemisi aslında neyi anlatıyordu? Hayvanlar, fırtına, sel, deniz ve kara neyi sembolize ediyordu? Ve neden masalmış gibi doğrudan anlatıldılar?
• Musa ve Firavun’un gerceği neydi? HÂl yaşıyorlar mı? Yaşıyorlarsa nerede ve ne durumdalar? Hangi kıyafetler altındalar?
Asi Peygamberler kitabı “İnsanın hakikati nedir? Ben kimim? Nereden geldim, nereye gidiyorum? Bu Âlem neden ortaya cıktı?” sorularının cevabını bulma yolculuğudur.
“Asi Peygamberler Oğretisi”ni anlayan insan, dunyaya bir daha asla eskisi gibi bakamaz. Aldatılamaz, somurulemez ve kandırılamaz. Cunku peygamberlerin gercek mesajlarını almış ve onların yolunu anlamış olur.
Gercek ozgurlukse ancak bundan sonra gelir...
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Asi Peygamberler Yazar: Cağrı Dorter Yayınevi: Destek Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786053117254