Turkiye 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk mucadelesi veren Turgutluspor'un Kırkağaclı Teknik Direktoru İbrahim Cezayir'e, 2-1'lik galibiyetle sonuclanan Turgutluspor-GMG Kastamonuspor macı sonrası hemşerileri tarafından Kırkağac kavunu ikram edildi.
Acaridmanspor eski oyuncusu ve Kulup Başkanı Levent Komşu, Acaridmanspor 2. Başkanı Ozcan Kacar ile Acaridmanspor Teknik Direktoru İsmail Cezayir'den oluşan Kırkağac heyeti, Turgutluspor Teknik Direktoru İbrahim Cezayir'i zorlu Kastamonuspor macı sonrası ziyaret etti. Ziyarette Kırkağaclı teknik direktor Cezayir'e hemşerileri tarafından meşhur Kırkağac kavunu ikram edildi. Turgutluspor'un 2-1'lik galibiyetiyle sona eren Kastamonuspor karşılaşmasını tribunden izleyen Kırkağac heyetinin surpriz ziyaretiyle buyuk mutluluk yaşayan Kırkağaclı teknik adam İbrahim Cezayir, bu anlamlı ziyaret icin Kırkağac'tan gelen misafirlerine teşekkur etti.

Hemşehrilerinin ziyaretinin kendisini cok mutlu ettiğini soyleyen Turgutluspor Teknik Direktoru İbrahim Cezayir, "Uzun yıllar formasını terlettiğim memleketimin takımı Kırkağac Acaridmanspor'un yonetim kurulu uyelerini ve teknik direktorunu gormek dostlarımla hasret gidermek beni cok mutlu etti. Kendilerine cok teşekkur ediyorum" dedi. - MANİSA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı