BURSA'da, Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt'un kullandığı otomobil, park halindeki tomruk yuklu kamyona arkadan carptı. Kazada yaralanan Başkan Aykurt, hastanede tedaviye alındı. Aykurt'u hastanede ziyaret edip, durumu hakkında bilgi alan Bursa Valisi Yakup Canbolat, sağlık durumunun iyi olduğunu acıkladı.
Kaza, akşam saatlerinde Nilufer ilcesi Orhaneli- Bursa yolu Camlıca mevkiinde meydana geldi. Orhaneli Belediye Başkanı AK Parti'li Ali Aykurt yonetimindeki 16 AK 543 plakalı otomobil, Huseyin Atan'ın yolun kenarına park ettiği 16 N 2648 plakalı tomruk yuklu kamyona arkadan carptı. Kazada otomobildeki Başkan Aykurt, yaralandı. İhbar uzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Başkan Aykurt, sağlık gorevlileirnce kaza yerinde yapılan ilk mudahalesinin ardından Cekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı. Vucudunda kesikler olan Aykurt'un sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Kaza haberini duyan cok sayıda partili hastaneye gelirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
'GENEL SAĞLIK DURUMU İYİ'Başkan Ali Aykurt'u hastanede ziyaret eden Bursa Valisi Yakup Canbolat, durumu ile ilgili acıklama yaptı. Vali Canbolat, "Başkanımız bir kamyona arkadan carpmak suretiyle bir trafik kazası gecirdi. Onu ziyaret maksadıyla geldik. Doktorlardan aldığımız bilgiye gore genel sağlık durumu iyi. Baş travması nedeniyle tedbir amaclı bu gece hastanede tutulacak. Allah butun hastalarımıza şifa versin" dedi.
'KAFASINDA DİKİŞLER VAR'AK Parti İl Yonetim Kurulu Uyesi Ercan Doğru, "Başkan şu an hastanede tedavi altında. Kafasında dikişler var. Tomografi sonucunu bekliyoruz. Bilinci yerinde. Genel sağlık durumu iyi. Ancak kafasında darbeden dolayı ağrı var ve mide bulantısı olduğunu soyledi. Başkan arabada tek başınaymış. Allah'tan yanında kimse yokmuş cunku otomobilin sağ tarafı fazla hasar gormuş. Başkan Orhaneli'den Bursa'ya bir goruşmesi olduğu icin geliyordu" dedi.AKTAŞ'TAN GECMİŞ OLSUN PAYLAŞIMIOrhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt kaza yapmasının ardından sosyal medya hesabından acıkalama yapan Bursa Buyukşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Orhaneli Belediye Başkanımız Değerli Kardeşim Ali Aykurt'un, gecirdiği trafik kazası sonrasında Cekirge Devlet Hastanesi'nde gozetim altında olduğunu oğrendim. Şukur ki korkulacak bir durum yok. Cok gecmiş olsun. Rabb'im beterinden korusun" dedi.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Sergen Sezgin