Milliyetci Hareket Partisi (MHP) Karabuk İl Başkanı Dr. Adem Kar, 22 Kasım Pazar gunu yapılacak olan il kongresinde aday olduğunu acıkladı.
MHP Karabuk İl Başkanı Dr. Adem Kar, parti binasında gazetecilerle bir araya geldi. Acıklamalarda bulunan Başkan Kar, Karabuk İl Başkanlığı 13. Olağan Kongresinin 22 Kasım 2020 tarihinde saat 14.00'da Kent Meydanı Nikah ve Konferans Salonunda yapılacağını duyurdu.
İlce kongrelerinin tamamlandığını belirten Kar, "Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahceli'nin 'İstiklal İcin Birlik, İstikbal İcin Dirlik' dusturu ile 2023 vizyonuna hazırlanacağız. 2023 genel secimlerinde en az iki milletvekilliği, dorduncu kez il belediye başkanlığı ve tum ilcelerde belediye başkanlıklarını kazanmayı hedefine koymuş, bunun icin gerekli tum hazırlıkları başlatmaya azimli, kararlı bir yonetim ve teşkilat oluşturma cabamız sonunda ilce kongrelerimizi tamamladık. Yeni ilce başkanlıkları ve yonetim kurullarını oluşturduk. Yeni secilen ilce başkanlarımıza gorevlerinde başarılar dilerim" dedi.

Aynı amac ve kararlılıkla hedeflere ulaşmak amacıyla MHP Karabuk İl Başkanlığı icin yeniden aday olduğunu acıklayan Kar, "Genel Başkanım Dr. Devlet Bahceli'nin takdir ve musaadeleri ile ilimizde bulunan başta Belediye Başkanımız Rafet Vergili, diğer il belediye başkanlarımızla, tum ilce başkanlarımla ve partimizin cok kıymetli delegasyonu ve uyeleri ile yapmış olduğum istişareler neticesinde 22.11.2020 tarihinde yapılacak olan il kongremizde Milliyetci Hareket Partisi Karabuk İl Başkanlığına aday olmaya karar verdim" ifadelerine yer verdi. - KARABUK
Kaynak: İhlas Haber Ajansı